kralj je frustriran

Nećak kralja Charlesa otkrio pojedinosti iz braka Kate Middleton i princa Williama

25.03.2024 u 17:07

Bionic
Reading

Peter Phillips otkrio je da se kralj Charles dobro oporavlja, ali i da je iznimno frustriran zbog bolesti koja ga trenutno u svemu spriječava

Petera Phillipsa, sina princeze Anne, rijetko imamo prilike vidjeti ili čuti u medijima, no nakon tužnih vijesti o raku Kate Middleton, bratić princa Williama progovorio je u stanju u obitelji.

'Zaista je fantastična žena. Ona i William sjajan su tim', rekao je Phillips o Kate Middleton za Sky News Australia.

Sin sestre kralja Charlesa također je otkrio pojedinosti iz njihovog obiteljskog doma te odgoja njihove djece, princ Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

'Njihova djeca su sjajna. Uspjeli su postići balans između javnog i privatnog života te ulažu veliki trud u odgoj troje djece, što je uvijek zahtjevno. No, to im odlično ide jer znaju koliko je važno biti prisutan uz svoju djecu.'

Nažalost, u trenucima kada se buduća kraljica bori s rakom i polazi preventivnu kemoterapiju, i kralj Charles III. suočen je s istom, teškom dijagnozom. Da bi stvari bile gore, oba člana obitelji saznala su za svoje stanje u kratkom razmaku od svega nekoliko tjedana te se Buckinghamska palača nalazi u najtežoj situaciji u bliskoj povijesti.

  • +8
Kate Middleton i princ Wiliam Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kralj Charles je sredinom siječnja podvrgnut operaciji povećane prostate je upravo tijekom liječenja u privatnoj londonskoj klinici saznao za postojanje kancerogenih stanici i ubrzo bio podvrgnut nužnoj terapiji.

Vijesti je na identičan način saznala Kate Middleton, koja je u istom periodu bila na operaciji abdomena. I dok je kralj odmah po saznanju dijagnoze o svemu obavijestio javnost (iako se tip i stupanj raka još ne znaju), princeza od Walesa tjednima je sve držala u uskom krugu obitelji.

Kralj Charles III. Izvor: Profimedia / Autor: Jonathan Brady / Avalon / Profimedia

Nakon što je tajnovitost počela uzimati svoj danak te je broj teorija zavjera eksponencijalno rastao iz dana u dan, Kate Middleton objavila je video u kojem je progovorila o svom stanju.

I dok sama Kate tvrdi da je iz dana u dan bolje te da čini sve što je u njenoj moći da u potpunosti čim prije ozdravi, o stanju kralja Charlesa vijesti dolaze na kapaljku. Stoga je javnost oduševljeno dočekala riječi Petera Phillipsa, koji tvrdi da se Charles odlično oporavlja.

osmijesi i zagrljaji

Posljednji put u javnosti: Kate Middleton i princ William zračili su srećom s djecom

Pogledaj galeriju

'Dobrog je raspoloženja. Ipak, mislim da je izrazito frustriran, jer ima toliko toga što želi napraviti, a ne može. No, pragmatičan je, svjestan da je došao trenutak kada je najvažnije da se fokusira na sebe', zaključio je brat Zare Tindall.