UOČI HARRYJEVOG POSJETA

Kate i William fokusirani su samo na jednu stvar, sve ostalo je nebitno

25.03.2024 u 13:08

Bionic
Reading

Svađa s Harryjem i Meghan Markle za princa Williama i Kate Middleton sada je uistinu nebitna. Njih dvoje fokusirani su jedino i isključivo na princezino ozdravljenje i nemaju nikakve planove da se tijekom najavljenog Harryjevog posjeta u svibnju susretnu i pomire

Princ i princeza od Walesa zaboravili su na cijelu svađu s Harryjem i Meghan Markle nakon što su doznali da Kate Middleton ima karcinom. Nagađa se kako ne razmišljaju o nikakvom pomirenju s njima, čak ni kada princ Harry stigne u svibnju u Ujedinjeno Kraljevstvo, što je odavno najavljeno.

Prema pisanju britanskih medija, vrlo je vjerojatno da su Harry i Meghan stupili u kontakt s Williamom i Kate u petak navečer, nakon što je princeza od Walesa objavila videu u kojem je progovorila o svemu i otkrila da se podvrgnula preventivnoj kemoterapiji.

Gdje je Kate Middleton? Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK/I-IMAGES/EYEVINE/AA/ABACA/ABACA PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/JONATHAN BUCKMASTER/MIRRORPIX/DOUG PETERS/PA IMAGES/RUPERT HARTLEY/GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Je li kontakt bio putem telefona, video poziva ili tek poslane poruke podrške, za sada još uvijek nije poznato, baš kao ni to hoće li Harry i ovoga puta, samoinicijativno, sjesti na avion i doći u London kako bi pružio podršku svojoj šogorici u njezinoj teškoj borbi. Tako je barem napravio nakon što je doznao da mu je ocu dijagnosticiran karcinom.

Neki tvrde kako su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa o Kateinom zdravstvenom stanju doznali baš kao i ostatak javnosti - iz njezine snimljene video poruke.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

Stručnjaci za kraljevsku obitelj tvrde kako je Kate sama odlučila da neće unaprijed reći šogoru i šogorici o svom karcinomu iz jednostavnog razloga - jer im ne vjeruje i nije bila sigurna da ne bi ponovno 'iskoristili svojih pet minuta', ovoga puta na račun njezinog zdravlja.

Harry bi inače trebao u svibnju stići u London, budući da će se u katedrali sv. Pavla, obilježiti 10. godišnjica Invictus igara, a tim povodom trebao bi doći bez Meghan, kao i bez djece.

osmijesi i zagrljaji

Posljednji put u javnosti: Kate Middleton i princ William zračili su srećom s djecom

Pogledaj galeriju

Iako bi to mogla biti idealna prilika za pomirbu dvojice braće, izvor blizak Williamu i Kate tvrdi kako im takvo što nije ni na kraj pameti, budući da su trenutno jedino fokusirani na Kateino zdravlje, baš kao i na zdravlje kralja Charlesa III.