NOVA VOZILA

Ne štede kada su u pitanju limeni ljubimci: Vida je za suprugu iskeširao milijune, Ronaldo je razveselio majku, a Rakitić je sam sebe počastio

18.06.2020 u 06:53

Bionic
Reading

Dobro je poznato to da slavni nogometaši vole brze i skupe automobile, a iznimka nisu ni neki naši reprezentativci. U svojoj garaži Ronaldo krije desetak luksuznih automobila, ne štedi ni kada je u pitanju vozni park njegove voljene majke, a u tome su slični domaći kolege Domagoj Vida i Ivan Rakitić

Na listi prioriteta gotovo svakog uspješnog nogometaša nalazi se dobar automobil. Bilo da je riječ o sportskim jurilicama, luksuznim limuzinama ili dotjeranim SUV modelima, sportaši jednostavno ne mogu sakriti ljubav prema ovim skupim igračkama. Supruge i djevojke nogometaša pak najradije 'sakupljaju' dizajnerske krpice, cipele i torbice, no izgleda da se i to promijenilo. Najnoviji trend među uspješnim suprugama nogometaša pokloni su u obliku luksuznih automobila.

Tako je naš Slavonac Domagoj Vida, koji posljednje dvije godine igra za nogometni klub Beşiktaş, svojoj voljenoj supruzi za treću godišnjicu braka poklonio najnoviji model Mercedesa.

Nogometaš joj je poklonio Mercedes G-klase, koji obožavaju članice obitelji Kardashian-Jenner, a cijena najosnovnijih modela kreće se oko milijun kuna.

Raskošnim darom koji ju je dočekao u garaži, omotan velikom crvenom ukrasnom vrpcom, Ivana Vida pohvalila se na Instagramu.

Unutar automobila, opremljenog najsuvremenijom tehnologijom i crvenom kožom, mladu Metkovku dočekao je i golemi buket crvenih ruža.

‘Sretna ti treća godišnjica, dušo. Ti si moj svijet, moj najbolji prijatelj i moja srodna duša. Hvala ti što si me izabrao da sa mnom provedeš život. Nastavit će se. Zauvijek moj D’, zahvalila je nogometašu gospođa Vida i odmah otišla u vožnju gradom u novom vozilu.

U komentarima joj se brzo javila supruga dinamovca Izeta Hajrovića, Lejla, koja vozi identičan automobil u bijeloj boji.

Kada su u pitanju darovi voljenim ženama, u tome prednjači svjetski poznati nogometaš Cristiano Ronaldo. Bogati Portugalac svojoj je majci Dolores Aveiro nedavno za rođendan poklonio najnoviji model Mercedesa GCL Coupe, čije se cijene kreću između 50 i 80 tisuća eura, ovisno o opremi. I on je prilikom uručivanja poklona razmišljao o dekoraciji pa je omotao prednji kraj automobila golemom crvenom vrpcom.

Preko dva milijuna kuna ovih je dana iskeširao Ivan Rakitić. On se pak odlučio počastiti novim automobilom, terencem Mercedesom Brabusom G700. Tako je svojoj postojećoj postavi vozila, koja čine sponzorski Audi, Rolls Royce Phantom i BMW i8, sada pridružio ovu skupu jurilicu na četiri kotača.