SVAĐA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Ne smiruju se strasti: Madonna i Lady Gaga ne kriju netrpeljivost

04.12.2018 u 17:55

Bionic
Reading

Iako se činilo kako se odnos između dviju slavnih pjevačica s godinama popravio, te kako se napokon dobro slažu i poštuju rad jedna druge, sve je ponovno krenulo nizbrdo. Madonna i Lady Gaga nastavljaju s međusobnim provokacijama putem društvenih mreža

Višegodišnja svađa između dviju kraljica popa - Madonne i Lady Gage se nastavlja, iako je sve izgledalo kao da su dvije pjevačice napokon uspjele izdići se iznad svega i zaboraviti netrpeljivost. Ovoga puta sve je započela Madonna, koja se okomila na svoju mlađu kolegicu nakon što je internetom počela kružiti video kompliacija na kojoj Lady Gaga, tijekom promocije filma 'Zvijezda je rođena', iznova koristi poznatu Madonninu izjavu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'U sobi može biti 100 ljudi, od kojih 99 njih ne vjeruje u vas, no potreban je samo jedan koji će vam promijeniti život', izgovara Lady Gaga, a slično je Madonna govorila još 80-ih godina. Očito iznervirana mlađahnom kolegicom, kojoj se smiješi i Oscar, Madonna je na svom Instagram profilu objavila taj čuveni intervjuu u kojem govori:

'Ako je u sobi 100 osoba i 99 njih kaže da im se sviđaš, ja pamtim samo onu jednu osobu koja je rekla da joj se ne sviđam.' Ipak, snimka nije dugo ostala, a Madonna se očito ohladila i uklonila istu.

  • +13
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, netrpeljivost dviju pjevačica počela je prije nekoliko godina. Prvo je Madonna optužila Lady Gagu kako njezina pjesma 'Born This Way' neodoljivo nalikuje na njezinu 'Express Yourself', a nešto kasnije Gaga joj je uzvratila riječima kako ona, za razliku od Madonne, svira nekoliko instrumenata, sama piše svoje pjesme, producira i provodi sate u glazbenom studiju - sve što kraljica popa ne radi.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube