REALITY ZVIJEZDA

Kourtney Kardashian: 'Najpoželjnije se osjećam kada sam potpuno gola'

10.03.2020 u 14:59

Bionic
Reading

Najstarija sestra Kardashian reality obitelji u svom posljednjem intervjuu otkrila je da se najbolje osjeća bez ijednog komada odjeće na sebi

Da voli pokazivati svoje dobro isklesano tijelo i fit figuru, Kourtney Kardashian već nam je mnogo puta dala do znanja. Izazovne kreacije, pripijeni kostimi, minijaturni bikiniji zapravo su njezina svakodnevica. Svaka njezina objava na društvenim mrežama ne može proći bez malo golotinje.

Kourtney je u najnovijem intervjuu za magazin Rose Inc. bez problema potvrdila da se najbolje osjeća potpuno gola.

'Puna sam samopouzdanja, znam da dobro izgledam i zato se najbolje i najpoželjnije osjećam potpuno gola. Nemam problema s pokazivanje svojih strija', rekla je 40-godišnjakinja.

Kourtney Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Čak su je i njezini obožavatelji pohvalili za novi pristup i objavljivanje necenzuriranih fotografija. Ponosno pokazivanja strija koje su na njezinom tijelu ostale nakon tri trudnoće jako im se svidjelo.

'Hvala ti što s nama dijeliš realne slike ženskog tijela i što si tako prirodna i otvorena', poručio je Kourtney jedan od fanova.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Angelic.

Objavu dijeli Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Primjerice njezina mlađa sestra Kim Kardashian nedavno je priznala da se odvažila na tretman uklanjanja strija s bedara i trbuha.

'Jako sam se bojala tog zahvata jer ne podnosim dobro bol, no na kraju mi je jako drago da sam to isprobala jer uopće ne boli', rekla je tada Kim.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Yin 🤎 Yang 🖤

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)