DALA ŠANSU LJUBAVI

Ne namjerava se više skrivati: Lady Gaga fotografijom potvrdila vezu s uspješnim poduzetnikom

04.02.2020 u 17:08

Bionic
Reading

Godinu dana nakon što je prekinula zaruke s Christianom Carinom američka pjevačica Lady Gaga obznanila je svojim obožavateljima da je u novoj vezi, a sreću je pronašla u zagrljaju misterioznog poduzetnika i investitora

O prekidu zaruka s Christianom Carinom, ujedno i svojim menadžerom pjevačica Lady Gaga šutjela je punih godinu dana. Nije se oglašava po pitanju ljubavi i novih muškaraca s kojim su je konstantno povezivali u medijima.

Između ostalog, dugo su je spajali s glumcem Bradleyjem Cooperom s kojim je glumila u filmu 'Zvijezda je rođena' za koji je osvojila Oskara za najbolju glazbenu izvedbu i pjesmu.

No, na iznenađenje mnogih Lady Gaga novu je ljubav pronašla u muškarcu koji nema nikakve veze s holivudskim svijetom. Zaljubila se u poduzetnika i investitora Michaela Polanskykog.

Lady Gaga i Michael Polansky Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Da se nešto događa između popularne glazbenice i vlasnika tehnološke kompanije, otkrile su paparazzi fotografije s Floride, a cijelu stvar sada je potvrdila i 33-godišnjakinja.

Gaga je na svom službenom Instagram profilu na kojem je prati gotovo 40 milijuna ljudi, objavila intimnu fotografiju s Michaelom i tako potvrdila da je u novoj sretnoj ljubavnoj vezi.

Dok su pozirali na jahti na Miamiju, Michael i Gaga grlili su se u kupaćim kostimima, a u opisu je pjevačica napisala da se prekrasno provela na sunčanoj Floridi u dobrom društvu.