DVA ZAVODNIKA

Dobri geni: Pierce Brosnan je privlačan i u sedmom desetljeću, a njegovi sinovi ne zaostaju za njim

09.01.2020 u 06:39

Bionic
Reading

Godinama je jedan od omiljenih Bondova bio na vrhu lista najzgodnijih muškaraca svijeta, a sada bi to mjesto mogli zauzeti njegovi sinovi 23-godišnji Dylan i 18-godišnji Paris kojima je na nedavno održanoj dodjeli Zlatnih globusa dodijeljena uloga ambasadora i pratitelja zvijezda

Pierce Brosnan godinama je san mnogih žena i jedan od onih glumaca koji s godinama izgledaju sve bolje. Irski glumac danas ima 66 godina i u sretnom je braku s drugom suprugom, novinarkom Keely Shaye Smith s kojom ima 23-godišnjeg Dylana i 18-godišnjega Parisa.

Prema tradiciji na kojoj se na svečanoj dodjeli Zlatnih globusa promoviraju nasljednici poznatih glumaca i glumica započetoj 60-ih godina prošlog stoljeća, ove godine kao ambasadorima Zlatnih globusa pripala je zgodnim Brosnanovim sinovima. Zadatak im je bio da dodaju nagrade i ispraćaju dobitnike s pozornice no mnogi su mogli primjetiti kako im ta uloga nije najbolje legla.

Stariji Dylan krenuo je manekenskim stopama te je traženo lice u svijetu mode. Uz manekenstvo, na University of Southern California studira upravo kinematografiju, a talentiran je i za glazbu te je stalni član benda 'Raspberry Blonde'.

Mlađi Paris osvaja modne piste. Uspješno se nametnuo kao novo modno lice. imao je i naslovnice Vanity Teena, korejskog GQ-a i MMSCENE magazina te je angažiran na revijama Balmaina, Dolce & Gabbane, Moschina, Ralpha Laurena. Prošle godine je upisao Loyola Marymount University u Los Angelesu.

Obojica su trenutačno u sretnim vezama, a djevojke su poveli na dodjelu Zlatnih globusa.

Dylan i Paris nisu jedina djeca Piercea Brosnana. U prvom braku posvojio dvoje djece svoje bivše partnerice Cassandre - sina Christophera i kćer Charlotte koja je preminula prije šest godina kada je poput svoje majke, izgubila bitku s rakom jajnika. Prvi biološki sin, Sean godine rodio se 1983. i bavi se glumom. Posljednjih pet godina je u braku s hercegovačkom manekenkom Sanjom Banic s kojom ima jedno dijete.