svi u kvadratićima

Navijačka groznica: Pogledajte kako poznati navijaju za Kauboje

19.01.2018 u 10:21

Bionic
Reading

Euforija navijanja zavladala je Hrvatskom. Svi su u kvadratićima i podržavaju našu rukometnu reprezentaciju, pa tako i brojne osobe iz javnog života. Mnogi od njih cijeli dan šalju podršku Kaubojima preko svojih društvenih mreža, neki su u dresovima pred malim ekranima, a neki su iz sveg glasa navijali u četvrtak navečer među brojnim drugim navijačima u zagrebačkoj Areni na utakmici Hrvatska - Bjelorusija

Dok je naš proslavljeni rukometaš Mirza Džomba kao gost komentator s kolegom reprezentativcem Goranom Špremom govorio o našoj reprezentaciji prateći svaki korak, njegova supruga Belma, pravnica i TV voditeljica, navijala je s tribina.

'Svi u obitelji pratimo rukomet, čak i Una, iako nije baš nešto zainteresirana za sport', izjavila je Belma Džomba ranije i dodala kako ga više ne prate tako intenzivno kao dok je Mirza bio reprezentativac. Kad je igrao u Zagrebu i Poljskoj, nije propuštala suprugove utakmice i svaku je gledala bez daha. Ipak, sinoć je u veselom društvu bila glasna podrška Kaubojima.

Džomba ♥️ . . #myworld🌎 #unaiada💕 #ehfeuro2018croatia

A post shared by Belma Dzomba (@dzombabelma) on

  • +11
Belma Džomba Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL Televizija

Među brojnim navijačima na tribini u zagrebačkoj Areni bio je i veslač Martin Sinković, a utakmicu je pratio u društvu supruge, 25-godišnje diplomirane pravnice Manuele. Odjeven u dres te u zagrljaju svoje voljene, sretni Martin je poručio: 'Bravo, Hrvatska!'

Bravo Hrvatska!! #croatia #ehfeuro2018 #handball

A post shared by Sinkovic Brothers (@sinkovicbrothers) on

  • +7
Braća Sinković, Martin i Valent Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Glumica Ornela Vištica objavila je čak nekoliko snimaka s utakmice, na kojima se vidi kako srčano navija. 'Uh, lakše mi je repku gledati preko TV-a!', priznala je lijepa glumica u tekstu pored jednog od snimaka. 

  • +7
Ornela Vištica Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL