GLAZBENO-GLUMAČKI EKSPERIMENT

Nataša Janjić napravila zaokret i bacila se u glazbene vode

06.09.2019 u 11:13

Bionic
Reading

Uz uspješnu glumačku karijeru koju ima već dugi niz godina, glumica Nataša Janjić poželjela se okušati i u glazbenim vodama

Najnovija suradnja glazbenika Borisa Štoka i glumice Nataša Janjić na prvu je mnoge iznenadila jer nitko nije očekivao vidjeti našu poznatu glumicu ispred mikrofona kako pokazuje svoje pjevačko umijeće. No i to se dogodilo.

Poznata Splićanka i naš cijenjeni autor, pjevač i tekstopisac, ujedno suosnivač i nekadašnji dugogodišnji član nagrađivane grupe Quasarr pohvalili su se svojim novim projektom. Zajedno su snimili pjesmu 'Još uvijek', za koju uskoro pripremaju napraviti i video spot.

'Jučer smo Boris Štok i ja snimili jednu pjesmu. Jaaaako je kul i jako 'ulazi u uho', uskoro ćemo je moći podijeliti s vama. Nadam se da će vam se svidjeti kao i meni, koja sam upravo zbog toga prihvatila ovaj Borisov izazov i uskočila u glazbene vode. #josuvijek je vani sljedećeg mjeseca. Pratite nas', poručila je Janjić ispod svoje najnovije objave na Instagramu i tako dodatno zainteresirala javnost.

Fotografijom iz studija pored mikrofona pohvalio se i Boris te kazao: 'Ovih dana snimamo novu pjesmu #jošuvijek... a posebna mi je čast reći da u njoj uz mene pjeva i Nataša Janjić. Super super suradnja i glazbeno/glumački eksperiment, jako se veselimo oboje...uskoro snimamo i spot, a o svemu uskoro detaljnije...stay tuned.'