STIŽE 'LUDOST'

Nataša Janjić Medančić prihvatila neobičnu ponudu: 'Kako sam mogla odbiti?!'

19.05.2023 u 17:48

Bionic
Reading

Baš kao što je nedavno najavila, sada je sve sprovela i u djelo. S prijateljem Ivom Perkušićem, Nataša Janjić Medančić snimila je pjesmu 'Ludost', s kojom će se njih dvoje predstaviti publici u svom rodnom Splitu, na ovogodišnjim Melodijama Jadrana

Je li mogla bolje najaviti što je 'skuhala' s prijateljem Ivom Perkušićem nego objaviti fotografije iz glazbenog studija gdje su Nataša Janjić Medančić i njezin dragi prijatelj i kolega snimili duet.

Naime, ovo će ljeto njih dvoje nastupiti na Melodijama Jadrana, u rodnom im Splitu, gdje će se predstaviti s pjesmom 'Ludost', a o svemu je Nataša na svom Instagram profilu napisala:

'Priča ide ovako. Zvoni telefon iz Splita, zove mene moj prijatelj i dragi kolega Ivo Perkušić i pita želim li pjevati u duetu s njim za Melodije Jadrana. Moj grad, festival s velikim imenima, pjesma, prijatelj. Kako sam mogla odbiti?!

E pa evo, s ponosom i veseljem objavljujem da smo snimili 'Ludost'. Skuhale su je Ines Prajo, Arjana Kunštek i Ivan Popeskić, vrrrlo je jestiva i jedva čekam da izađe da je podijelimo s vama. Hvala ti, Ivo, što si u meni vidio pjevačicu i što ovaj moj veliki korak mogu podijeliti s tobom.

  • +4
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Gostovat ću ti u Areni, obećavam, a i ti ćeš sa mnom morati na turneje. Šalu na stranu, glazba je magična igra, ludo se veselim! Ovo će ljeto biti plesno!'

Njezina objava ubrzo se užarila komentarima, pa joj je tako Ana Gruica Uglešić poručila: 'Konačno nam dolazi San Remo u punom sastavu, a emotikonima su svoje mišljenje dale i Lejla Filipović te Jelena Perčin.