to se zove sreća

Slatko, da slađe ne može: Nataša Janjić Medančić pokazala kako izgleda savršen vikend

06.03.2023 u 12:25

Bionic
Reading

Naša glumica ne skida osmijeh s lica, a za to su zaslužni njezin skladan obiteljski život kao i uspješna glumačka karijera. Ne odvaja se od svojih mališana, a najnovije fotografije tope srca

Dobro raspoložena glumica podijelila je sa svojim fanovima i prijateljima, kako je opisala, 'malu vikend foto-dokumentaciju' otkrivši gdje i kako je sa svojim najmilijima imala ispunjen vikend.

Kako je Nataša Janjić Medančić nedavno objasnila za tportal, ona i suprug, cijenjeni ortoped Nenad Medančić trude se izvući maksimum u svakom danu, otputovati vikendom, organizirati nova iskustva i doživljaje da njihovi mališani, Kaja i Toni (između kojih je 17 mjeseci razlike) više uče odrastajući. Tako su ih odveli na imanje na kojem su među ostalim uživali u igri s raznim životinjama a na kojem su nastali neodoljivi prizori.

Glumica nerijetko s javnosti podijeli nježne i simpatične zgode i svoje majčinske svakodnevice koje svaki put oduševe one koji je prate na Instagramu. Također rado govori o svojoj djeci. 'Prava definicija ljubavi utjelovi se kad dobiješ djecu. To je jedino pravo davanje bez očekivanja i bilo kakvih uvjeta, a tada i naučiš da je kao takva moguća i da postoji. Da su njezine granice beskonačne', ispričala je za tportal.

  • +5
Nataša Janjić Medančić Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX