UŽIVA NA ODMORU

Nataša Janjić Medančić otkrila figuru u badiću : ‘Neka ovo bude ljeto bez parea’

22.05.2023 u 20:14

Bionic
Reading

Sa suprugom Nenadom, domaća glumica ovih dana uživa u ponudi Portugala s čijih se pješčanih plaža na početku novog radnog tjedna javila pratiteljima na Instagramu

‘Dok sam bila mršava, uvijek sam mislila da sam debela, stalno sam se nešto pokrivala. Sad mi je jasno da može samo na gore. Zato raspali na najjače, ko zna što sutra nosi’, u šaljivom tonu prokomentirala je seriju plažnih fotografija nastalih na odmoru u Portugalu.

Domaća glumica na njima pozira u narančastom kupaćem kostimu i s bijelom košuljom koja će, kako sama kaže, ovo ljeto zamijeniti pareo.

‘Život je lijep, Portugal isto, a neka ovo bude ljeto bez parea. Samo košulja’, zaključila je svoju posljednju objavu na Instagramu nagrađenu mnogobrojnim komentarima i lajkovima.

Zahvaljujući suprugu Nenadu, ovog vikenda u Portugalu je neplanirano uživala na koncertu Coldplaya, a prije nekoliko dana pohvalila se da će uskoro nastupiti na Melodijama Jadrana.

Na ovoj poznatoj glazbenoj manifestaciji zapjevat će pjesmu 'Ludost' u duetu s Ivom Perkušićem. Prije pola godine za tportal otkrila je da 'stalno sanja da će jednom snimiti pjesmu, no da se takva prilika još nije pojavila, a na njoj aktivno ne radi'.

  • +4
Nataša Janjić Medančić Izvor: Cropix / Autor: Danijel Bartolic / CROPIX