kakva sretnica

Nataša Janjić Medančić se pohvalila iznenađenjem: 'E pa, mužu, car si'

21.05.2023 u 18:30

Bionic
Reading

Suprug naše glumice, Nenad Medančić, isplanirao je pravo iznenađenje za svoju suprugu na putovanju u Portugal

'Idemo mi autom kroz Portugal, on je sve rezervirao, ja k'o kofer. Dolazimo u jedan gradić, mislim se - kog vraga tu ima, zašto ovo mjesto, ali dobro, valjda postoji nešto fora što se mora obići. I kaže on - tu ćemo parkirati, gužve su u centru, nećemo naći parking. Čuj nećemo naći parking. Evo došli smo u Pariz, London, pa nema mjesta!', piše Nataša Janjić Medančić na početku objavei nastavlja:

'Mene kopka, nisam izdržala i odmah na recepciji pitam - Možemo li autom do centra? Kaže žena - Nema smisla, sve je prepuno, gužve su, koncert Coldplaya je. Ja u suze, on u suze, a zatim i recepcionerka koja skuži da je 'pokvarila' iznenađenje. E pa evo nas, usidreni, čekamo Coldplay, a iznenađenje nije moglo biti veće! E pa, mužu, car si!', poručila je na kraju sretna glumica.

Glumica se prije nekoliko dana pohvalila i da će uskoro nastupiti na Melodijama Jadrana gdje će se zapjevati pjesmu 'Ludost' u duetu s Ivom Perkušićem. Prije pola godine je za tportal otkrila da 'stalno sanja da će jednom snimiti pjesmu, no da se takva prilika još nije pojavila, a na njoj aktivno ne radi'.

  • +4
Nataša Janjić Medančić Izvor: Cropix / Autor: Danijel Bartolic / CROPIX

'Koketiram s pjevanjem i rado prihvatim neke suradnje i nastupe, a redovito imam tremu jer imam velika očekivanja od sebe u tom smislu, ali to me jako privlači pa se povremeno sunovratim u te izazove. Glazba je zaista možda i najveća umjetnost, ako postoji takva hijerarhija, i svjesna sam da svojim sredstvima nikad neću dosegnuti neke vrhunce, pa je doživljavam samo kao povremeni hobi i zabavu', rekla nam je tada.