ne mijenja se

Nataša Janjić Medančić objavila stariju fotografiju, poručuju joj: 'Sad izgledaš još bolje'

10.03.2022 u 13:27

Bionic
Reading

Splitka glumica jedna je od onih žena - sretnica koje se s godinama ne mijenjaju. Svoj vječno mladolik izgled duguje zadovoljstvu, genima kao i zdravim životnim navikama. Ponekad se poput mnogih voli vratiti u prošlost i prisjetiti kako je nekad izgledala

Nataša Nanjić Medančić ponovo je na svom Instagram profilu pokazala fotografiju 'Ono kad kažu 'Nisi se ništa promijenila! Who dis?', opisala ju je.

Naravno, domah su počele stizati reakcije. 'Ovdje si samo dobro naspavana, sad izgledaš još bolje', poručila joj je kolegica Marijana Mikulić. 'Ostavi tu fotografiju tu si ispala kao iz bajke', 'Bila ljepotica. Sada ljepotica. Bit će ljepotica', 'Preubava, kaže se kod nas u Makedoniji', dobiva samo komplimente.

Osim dobrog izgleda, sretnog obiteljskog života i poslovnih uspjeha, Splićanka se može pohvaliti kako je na zagrebačku Akademiju 'upala' iz prvog pokušaja. Zanimljivo je kako je po završetku srednje škole upisala i novinarstvo, no drugi fakultet nikada nije završila. O odluci da se okuša kao novinarka svojevremeno je progovorila za Nacional. 'Novinarstvo mi je bila opcija u slučaju da ne upišem glumu, a činilo mi se da bih njime spojila široko gimnazijsko znanje i svoju komunikativnost, a radila bih nešto što zahtijeva neprestano usavršavanje i informiranje, uz dinamični tempo rada', rekla je tada.

  • +3
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL