u društvu supruga

Poput holivudske zvijezde: Nataša Janjić Medančić privukla je pažnju sjajnim stajlingom

15.09.2023 u 09:16

Bionic
Reading

Glumica Nataša Janjić Medančić i njezin suprug, liječnik Nenad Medančić privukli su sve poglede na svečanom otvorenju Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju Akramion u Zagrebu. Na crvenom tepihu su pozirali poput holivudskog para, a Nataša je zablistala u sjajnom stajlingu

Dolazak jeseni donio je užurbanost i nove obveze u obitelj Nataše Janjić Medančić i njezinog supruga, liječnika, Nenada Medančića. Par je ljetne dane proveo idilično, prvo na obiteljskom ljetovanju, a zatim početkom rujna na solo putovanju u Rimu.

Povratak u Zagreb donio je nove izazove. Tako je u Novom Zagrebu otvorena Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju Akramion, u kojoj inače Nenad radi kao liječnik specijalist ortopedije i traumatologije, a na otvorenje je došao u pratnji svoje supruge.

Na crvenom tepihu povodom otvorenja Nataša i Nenad izgledali su poput holivudskog para. On u klasičnom, elegantnom crnom odijelu i bijeloj košulji te upečatljivim dodatkom – točkastom maramicom zataknutom u džep sakoa. Nataša je stajlingom utjelovila duh starog Hollywooda i prizvala zaboravljenu eleganciju u metalik i zlatnim nijansama.

Za ovu svečanu prigodu, a ujedno i priliku za izlazak s muže bez pratnje mališana, Tonija i Kaje, Nataša je odabrala dobitnu kombinaciju. Metalik petrolej plava haljina privlačila je pažnju zanimljivim krojem koji je klizio, otkrivajući dekolte i na kraju završavajući efektnim čvorom. Nataša je izgled upotpunila dodacima odgovarajućeg stila – clutch torbicom prošivenom sjajnim nitima te zlatnim, minimalističkim sandalama. Glamurozan dojam starog Hollywooda pojača je i izborom 'mokre' frizure koja se uklopila u cjelokupan izgled.

  • +4
Minimalističke sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo