kakav muškarac

Nataša Janjić konačno je našla pravog džentlmena

23.10.2017 u 21:45

Bionic
Reading

Prije samo nekoliko mjeseci splitska glumica prekinula je vezu s produkt-dizajnerom Samirom Šećerkadićem, a početkom listopada fotografske kamere su je snimile u šetnji centrom Zagreba s dizajnerom i akademskim slikarom Perom Mrnarevićem s kojim je Nataša Janjić, pretpostavlja se, u vezi. Danas je lijepa glumica objavila fotografiju koja pokazuje kakvom gestom ju je iznenadio njezin navodni dečko

'Gentleman: muškarac na usluzi ženi s osmijehom', napisala je glumica u opisu fotografije koja pokazuje kako joj 40-godišnji Dubrovčanin Pero Mrnarević s osmijehom na licu popravlja vezice na čizmama. To je prva fotografija nje i njezinog navodnog dečka, dizajnera, akademskog slikara i aktiviste, koju je objavila na svom Instagram profilu.

Iako se po društvenim mrežama neko vrijeme šuškalo o mogućoj tajnoj romasi s Lukom Nižetićem, Natašu sa splitskim pjevačem ne veže ništa više od dobrog prijateljstva, a zajedničkim putovanjima i objavom fotografija proteklog ljeta, tek su blago provocirali javnost.

Glumica je početkom ljeta, nakon godinu dana veze zahladila odnos s produkt dizajnerom Samirom Šećerkadićem, kojeg se trenutno može gledati u emisiji Nove TV 'Dom iz snova', premda ni jedan ni drugi to nisu komentirali u medijima. S Perom Mrnarevićem je pak snimljena u šetnji i razmjeni nježnosti početkom listopada. Novi navodni par također do sada nije potvrdio vezu.

  • +5
Nataša Janjić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL