PRED KUĆOM

Natalie Portman zatražila zabranu pristupa za osobu koja tvrdi da ima telepatsku vezu s njom

21.02.2019 u 20:02

Bionic
Reading

Glumica Natalie Portman doživjela je neugodan dio slave kad je bila prisiljena zatražiti zabranu pristupa muškarcu koji joj je došao pred kuću i tvrdio da ima telepatsku vezu s njom

Izraelska oskarovka Natalie Portman od policije je zatražila privremenu zabranu pristupa za muškarca iz Colorada koji joj se pojavio pred kućom i tvrdio da ima telepatsku vezu s njom. Muškarac se policiji lažno predstavio kao 'John Wick'.

  • +7
Natalie Portman Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Neobični obožavatelj 31. siječnja provalio je u ograđenu zajednicu i došetao do doma Natalie Portman i njene obitelji. Iako cijela situacija zvuči prilično bizarno, sigurni smo kako 37-godišnjoj majci dvoje djece nije baš bilo do smijeha.

Jednom kad je policija saznala pravo ime muškarca iz Colorada, otkriveno je kako mu je dva tjedna ranije zabranjena kupovina vatrenog oružja.

Ukratko, u pitanju je muškarac kojem nije dozvoljeno posjedovanje vatrenog oružja, koji je za sebe odabrao lažno ime 'John Wick', koji je putovao od Colorada do Los Angelesa (oko 1.250 kilometara) jer je od Natalie Portman 'primio telepatsku poruku'.

  • +9
Natalie Portman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia