ODUZIMA DAH

Natali Dizdar u seksi izdanju, fanovi joj poručili: 'Ne znam je li te veći gušt slušati ili gledati'

03.01.2020 u 13:54

Bionic
Reading

Pjevačica je uz Marka Tolju, Vannu, Psihomodo pop, Željka Krušlina Krušku, Nenu Belana nastupila u novogodišnjoj emisiji 'A strane' na HRT-u. Pojavila se u nikad kraćoj haljini s dekolteom i izgleda bolje no ikad

Natali Dizdar pokazala je svoj seksipil u kratkoj i blještavoj mini haljini modnog dvojca Elfs koja je na savršen način naglasila njezin dekolte i duge noge, a s fotografijom s tog nastupa koju je objavila na Instagramu, pokupila je samo komplimente. Među ostalim su joj poručili da ima savršen glas te joj je jedna followerica rekla da ne zna je li veći gušt slušati ili gledati je. Pjevačica je ranije izjavila kako voli nositi minice jer se osjeća dobro u svojem tijelu.

Svojedobno je pjevačica poznata po svojoj sramežljivosti i tome da rijetko dijeli fotografije i informacije iz privatnog života, pozirala potpuno gola kako bi promovirala novi album.

Podsjetimo, Natali je javnosti postala poznata kao natjecateljica jednog od prvih talent showova u Hrvatskoj, Story Super Nova Talent. Na audicijama je pjevala 'Fallin'' Alicije Keys, 'Somewhere Over The Rainbow', 'Perfect' Fairground Attractiona, 'Summertime' Elle Fitzgerald, 'Tamo gdje je sve po mom' Jinxa, 'Ima jedan svijet" Stijena', a u žiriju su tada bili Đorđe Novković, Miroslav Škoro i Vinko Štefanac.

Izvor: Društvene mreže