zadarska diva

Natali Dizdar se prvi put u karijeri natječe na festivalu

18.03.2024 u 15:30

Bionic
Reading

Iza Natali Dizdar uzbudljiv je početak godine. Tek što je predstavila novi EP 'Blues po kišnim plažama' usljedila je nagrada RockOff za najboljeg pop izvođača te dvije nominacije za Porin kao i niz rasprodanih koncerata

Kako bi taj pozitivni val nastavila u istom tonu, zadarska diva odlučila se na drugačiji korak i prvi put u svojoj 20-godišnjoj karijeri nastupit će na jednom festivalu.

Tako s predivnom baladom 'Padamo' 19. travnja stiže na pozornicu Zagrebačkog festivala. 'Valjda je došao red i na moj prvi festival u karijeri. Zagrebački se učinio kao dobar tajming da se prezentira još jedna pjesma sa novog EP-a, pa smo se odlučili prijaviti s novim singlom 'Padamo' i na taj način jos više podržati taj minijaturni album', rekla nam je Natali koja se iznimno veseli nastupiti na ovom dugovječnom festivalu na koji dolazi sa svojim bendom.

Pjesmu 'Padamo', autorski potpisuju Natali i Vladimir Mirčeta, nejzin dugogodišnji suradnik, a za tekst se pobrinuo Denis Špičić. Ista je to autorska ekipa koja stoji iza hita i za Porin nominirane pjesme 'Krug'. Za Zagrebački festival Natali priprema brojna iznenađenja, a otkrila nam je djelić onoga što je spremila: 'Dolazim sa svojim originalnim bendom pojačanim s Vladom Mirčetom na trećoj gitari, sviramo jednu atipičnu festivalsku pjesmu koja u izvedbi uživo ponekad zvuči još i bolje nego u originalu, a sigurna sam da će tako biti i na pozornici Zagrebačkog festivala'.

Spot za pjesmu 'Padamo' radio je Hrvoje Banić, a sniman je na rasprodanoj promociji albuma 'Blues po kišnim plažama' u zagrebačkom Klubu kazališta Komedija. Uoči nastupa na Zagrebačkom festivalu, Natali još očekuje dodjela nagrade Porin, kao i brojni koncerti. Tako ju već 10. travnja možete čuti i vidjeti u Zadru, 20. travnja na otoku Hvaru, 4. svibnja u Splitu...