sretna vijest

Natali Dizdar ima najveći razlog za slavlje, u 2024. godini stiže joj najljepši poklon

05.01.2024 u 09:07

Bionic
Reading

Obitelj naše pjevačice će se uskoro proširiti. Njezin brat Filip Dizdar obznanio je putem društvene mreže kako on i njegova zaručnica Maja Šiprak očekuju dijete

Filip Dizdar iznenadio je svoje pratitelje objavivši fotografiju na kojoj se jasno vidi silueta njegove trudne zaručnice ispred božićnog drvca.

'Prošli blagdani, a još 3 mjeseca moram čekat za poklon', objasnio je kratko u opisu, a njegova zaručnica duhovito je komentirala objavu: 'Oprosti, ali što je s čarapama i pidžamom koju si dobio? Nemoj biti nezahvalan!'

Petogodišnji princ Louis osvojio je naša srca, evo što je ove godine izvodio Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Glazbenik i brat Natali Dizdar uz to je i na Instagram pričama pokazao fotografije s ultrazvuka i našalio se na račun bebine mame koje je komentirala: 'Isti je ti'.

Inače, Filip i brand menadžerica u vezi već godinama, a zaručili su se u veljači prošle godine. 'Stvari su upravo postale ozbiljne', napisao je tada u opis fotografije te dodao emotikon prstena.

'Imamo sličnu razinu strasti prema poslu pa se potpuno razumijemo i međusobno podržavamo, a samim time i više cijenimo ono malo slobodnog vremena što ga imamo i provodimo zajedno', otkrio je ranije o svojoj zaručnici za Story.

Podsjetimo, Filip se uz glazbu, kao i njegova sestra, proteklih nekoliko godina posvetio radovima u okviru produkcije, montaže i režije, a potom je upisao Akademiju dramskih umjetnosti. Sa sestrom Natali je u odličnim odnosima. No, nekad su se slagali, ranije su izjavili, kao pas i mačka.

  • +3
Natali Dizdar Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec