SVI IH VOLE

Naši reprezentativci ludi su za tetovažama, pogledajte kako su ukrasili svoja tijela

19.07.2018 u 06:40

Bionic
Reading

Osim skupih automobila, lijepih djevojaka i brendirane odjeće, još se jedan detalj povezuje s profesionalnim nogometašima. To su, pogađate, tetovaže, kojima nisu odoljeli ni brojni naši reprezentativci

Na klupi naše reprezentacije između 22 hrabra nogometaša koji su branili hrvatske boje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji mnogo je onih koji obožavaju crtati po svome tijelu. Tetovaže, i to u velikom broju, mogu se vidjeti na torzu, ramenima, trbušnjacima, kao i nogama većine Vatrenih.

Jedan od onih koji se po pitanju tetovaža sigurno ističe je Šime Vrsaljko, o kojem proteklih dana bruje mediji. Zbog svoje je naravi i zabavnog duha oduševio cijelu naciju i postao velika faca. Simpatični Zadranin jednu od mnogobrojnih tetovaža posvetio je svom bratu. Na sebi ima i efektnu tetovažu leptira, a leđa su mu potpuno posvećena vjerskim motivima. Cijela leđa su išarana, a najviše u oči upada majka s djetetom, dok su iznad njih oslikani anđeli i golubica. Na donjem dijelu leđa prikazana je Isusova posljednja večera. Isto tako, Vrsaljko ima veliki križ na prsima, a budući da je toliki ljubitelj tetovaža, sigurni smo da neće stati samo na ovome.

  • +12
Tetovaže Vatrenih Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Odmah u stopu po broju crteža na tijelu Vrsaljka prati Dejan Lovren. Kad god bi skinuo dres, na svom bi istreniranom tijelu Lovren pokazao brojne tetovaže. Zgodni i eksplozivni Lovren oslikao je ramena i nadlaktice, a s lijeve strane trbuha ispisan je tekst krasopisom. Među brojnim crtežima je i tetovirano ime i datum rođenja njegova sina Josipa. Isto tako, ima tu i vjerskih motiva, pa je na zglobu ruke iscrtana slika pribijanja Isusa na križ.

@markovisnictattoo 👌🏻

Objavu dijeli Dejan Lovren (@dejanlovren06)

Od dvojice kolega ne razlikuje se mnogo ni Vedran Ćorluka, koji također voli ukrašavati svoje tijelo tetovažama. Zgodni nogometaš čak je išao toliko daleko da je oslikao lik svog psa Oscara.

I Slavonac Mario Mandžukić ljubitelj je crteža tintom. Oslikao je cijelu lijevu ruku, a na desnoj unutrašnjosti podlaktice nešto je ispisao kineskim znakovima.

Poput Mandžukića, Marcelo Brozović dao je istetovirati cijelu lijevu ruku na kojoj se isprepliću razni motivi. Ističe se i nesvakidašnja žuta tetovaža emotikona koji se drži za bradu, što se inače nalazi i u logu njegova brenda Hardwork Epic Brozo.

Posljednjih godina svoje tijelo je oslikavao i mladi nogometaš Duje Ćaleta-Car, na čijoj se desnoj ruci nalazi velik broj crteža, između kojih se ističu zvijezde. Taj popularni motiv može se vidjeti i na brojnim svjetskim celebrityjima.

U momčad tetoviranih ulazi i Ivan Rakitić, koji ipak nije pretjerivao s crtežima. Njegova je tetovaža na nešto skrivenijem mjestu i može se vidjeti tek kada skine dres. Na dnu trbuha ima jedan crtež dok se drugi smjestio na unutarnjem rubu desnog ramena.

Naš golman Danijel Subašić također je pokleknuo i tetovirao sliku na zglobu desne ruke, a mladi Tin Jedvaj oslikao je nogometnu loptu na bicepsu.