ZALJUBLJENI I SRETNI

Danijel Subašić pozirao sa svojom lijepom Antonijom: Ona je stijena, žena i kraljica

18.07.2018 u 12:58

Bionic
Reading

Legendarni vratar hrvatske nogometne reprezentacije, Zadranin Danijel Subašić prije 16 godina upoznao je ženu svog života. Prelijepa Antonija Bozza očarala ga je svojom pameću, ljepotom, ali i odanošću. Iako su do sada vješto izbjegavali susrete s medijima, doček u Zadru i to je promijenio

'Ministar obrane', kako su od milja prozvali Danijela Subašića nakon nevjerojatnog niza obrana golova na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, sinoć je bio sretniji no ikad jer mu je njegov rodni Zadar pripremio doček za pamćenje. Uz njega je naravno bila njemu vrlo bitna osoba, njegova životna partnerica Antonija Bozza.

Lijepa Zadranka s našim je vratarom već 16 godina i vjerna mu je podrška u svemu što radi. Uz njega je i u Monte Carlu, gdje žive posljednjih šest godina, otkako on igra za nogometni klub Monaco.

Dugogodišnja ljubav, za razliku od mnogih veza naših nogometaša, nije se nikada previše razvlačila po medijima, isto kao i fotografije sretnoga para. No izgleda kako je tijekom i nakon prvenstva u Rusiji došlo vrijeme da se i to promijeni.

Diplomirana pedagoginja pratila je brojne utakmice u Rusiji te je s tribina bodrila svog voljenog, a iako ne koristi društvene mreže, njezinim se fotografijama u nekoliko navrata pohvalio upravo Subašić. Kazao je da je ona njegova stijena, žena i kraljica. Našalio se i napisavši da je njegova žena najbolji golman jer mu sve brani, što je oduševilo naciju.

Zaljubljeni kao prvoga dana, Antonija i Danijel jučer su svjedočili i spektakularnom dočeku na zadarskom Forumu. Tamo su zajedno stigli jedrenjakom na kojem su pjevali dalmatinske hitove Mladena Grdovića koji je plovio s njima. Poneseni atmosferom, golupčići su pozirali i okupljenim fotoreporterima. Pritom je Antonija nosila srebrnu medalju i roza dres svoga voljenog Sube.

  • +67
Spektakularan doček Vatrenima u Zadru Izvor: Promo fotografije / Autor: Mladen Radolović Mrlja