IVANA BRKLJAČIĆ

Naporni treninzi u štiklama prava su muka

12.11.2010 u 09:02

Bionic
Reading

Bacačica kladiva Ivana Brkljačić odnedavno je svoje sportske treninge zamijenila plesnim, a ti joj, priznaje ona, puno teže padaju

Nakon što je godinama bacala kladivo, sportašica Ivana Brkljačić hrabro je uskočila u plesne cipelice i zaplesala u 'Plesu sa zvijezdama'. Pod budnim okom partnera Marka Hercega u vrlo kratko vrijeme uspjela je svladati prve korake standardnih plesova i shvatila da joj se ples itekako sviđa.

'Nikada nisam plesala, nisam voljela plesati', priznala je za Večernji list 27-godišnja Ivana i dodala da je jako zadovoljna postignutim. 'Treniram pet sati na dan i uza sve to polažem ispite na faksu i radim', pohvalila se novopečena plesačica. Vrlo brzo zaključila je da se plesni treninzi jako razlikuju od sportskih. 'Drukčija je kondicija, sve je drukčije. Prije svega ovdje se trenira u visokim petama, a ja se na to nisam naviknula. To mi je muka. Sport mi je pomogao da izdržim, ali me ni pripremio na to da ću morati cupkati u štiklama. Teško je', iskreno se požalila Ivana.