došao je i taj dan

Napokon vjenčanje: Suzana Mančić će danas izgovoriti sudbonosno 'da'

01.07.2018 u 11:17

Bionic
Reading

Najavljivano i više puta odlagano vjenčanje bit će, čini se, uprličeno danas. Najpopularnija Loto djevojka Suzana Mančić i njen odabranik grčki bankar Simeon Ocomokos zaklet će se na vječnu ljubav u njegovoj rodnoj Grčkoj

Iako je stalno spominjala kako će se za svog dugogodišnjeg partnera udati u Veneciji uz njihovu djecu i nekoliko najbližih prijatelja, najpoznatija jugoslavenska loto djevojka, piše Hello svečana ceremonija ipak će biti upriličena u mladoženjinoj rodnoj Grčkoj. 'Naša veza postala je punoletna, sazreli smo za brak', našalila se buduća mlada Suzana Mančić.

Na svečanom činu bit će prisutno sedamdesetak odabranih uzvanika. Uz kumove i bliske prijatelje, najveća podrška mladencima na vjenčanju bit će njihova djeca. Suzana je u braku s Nebojšom Kunićem, bubnjarem kultne jugoslovenske grupe 'Sedmorica mladih', Suzana je dobila dvije kćeri Teodoru, koja sa suprugom živi na relaciji Austrija-Amerika, te Nataliju, studenticu fotografije.

Kuca legata@Popart@ prosetajte do Knez Mihajlove 46

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on

Iako su i mlada i mladoženja pravoslavne vjere, vjenčanje u grčkoj crkvi podrazumijeva drukčije običaje. Mladenci su se dogovorili da se djelomično poštuje tradicija i da u skladu s temperamentom ne robju pravilima.

'Meni je kao Srpkinji teško da u potpunosti prihvatiti sve grčke običaje, a i nema potrebe za tim. Mislim da bi to trebalo da rade mladi ljudi koji se prvi put vjenčaju. Ipak smo mi 'mješoviti brak'. Želimo lepo, evropsko venčanje, smješteno u autentičan, možda i najljepši dio Grčke. Nema potrebe da bilo što kompliciramo', poručila je.

Izvrsna sminka i frizura, hvala Nina! Bluza NaKo fashion Šifra Despot

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on

'Sama ću se našminkati i srediti frizuru, u našem vrtu ima mnogo ruža, jednu ću staviti na ukosnicu, pa u kosu, i divota. Najvažnije je da je haljina spremna. Jedva čekam da je odjenem. Kroj je predivan, nije klasične bijele boje, premda mi se čini da će se slikati kao da je', izjavila je. Dodala je kako je bila na tretmanu za ljepotu, spoju mezoterapije i tradicionalne medicine.

  • +4
Suzana Mančić Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld