ISKORAK OD TRADICIJE

Poznati novi detalji o vjenčanju godine: Evo što zapravo žele Meghan Marke i princ Harry

17.01.2018 u 13:40

Bionic
Reading

Do kraljevskog vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja ostalo je još četiri mjeseca pa su budući mladenci trenutno, uz ostale dužnosti koje obavljaju, okupirani najsitnijim detaljima kako bi taj veliki dan prošao idealno. Evo nekoliko novosti koje će iznenaditi i same članove kraljevske obitelji

Budući da se vjenčanje bliži, Meghan Markle i princ Harry u potpunosti su se posvetili njegovoj organizaciji. Za razliku od svih dosadašnjih kraljevskih parova, oni u planove oko svog velikog dana žele biti u potpunosti uključeni, što je iznenadilo i mnoge članove dvora. 

'Cijelo osoblje je zatečeno time koliko je to dvoje ljudi zaljubljeno i sretno i to ne kriju ni u prostorijama palače. Jako se zabavljaju planirajući vjenčanje i nitko nikada nije vidio princa tako uzbuđenog i sretnog', otkriva jedan od članova osoblja. 

U skladu s tradicijom svako kraljevsko vjenčanje planira dvorski ured zadužen za protokole, zabave, posjete ili putovanja svih članova britanske monarhije. Međutim ovoga puta nisu sami jer u planiranju intenzivno sudjeluju i budući mladenci, ne suzdržavajući se od vlastitih vizija za taj dan. 

  • +23
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za razliku od vojvotkinje Kate Middleton, koja je svoje vjenčanje dala u ruke organizatorima i odabir cvijeća, gostiju, hrane i pića prepustila stručnjacima, Meghan, koju je u tome potaknuo budući suprug, aktivno se uključila u pripreme ceremonije. 

Budući da je poznata kao dobar dekorater i estetika joj igra veliku ulogu u kreiranju životnog prostora kao i vlastitog stila odijevanja, svi vjeruju da će lijepa Amerikanka i vjenčanje sjajno odraditi.

Navodno želi klasično bijelo vjenčanje koje će biti poput prave bajke, ali s malim odmakom od stroge kraljevske tradicije. I ona i Harry žele da taj dan reflektira njih kao par i njihove osobnosti. 

Meghan je već naglasila koga od gostiju ne želi na svom vjenčanju 

Osim estetike, buduća vojvotkinja uključena je u kreiranje liste uzvanika te je jasno dala do znanja koga ne želi vidjeti tog dana. 

'Oni oboje precizno prolaze kroz popis mogućih gostiju. Zato ne očekujte tog dana Cressidu Bonas (bivšu djevojku princa Harryja) jer nisu ostali u prijateljskim odnosima. Ipak, nemojte se začuditi ako ugledate Chelsy Davy (također Harryjeva bivša). Dugo su već samo prijatelji, ona mu je među prvima čestitala na zarukama i Meghan nema problema s njezinim dolaskom na vjenčanje', kazao je jedan od izvora koji ima pristup britanskom dvoru. 

  • +17
Princ Harry i Cressida Bonas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako će na ovakve odluke reagirati kraljevska obitelj, pogotovo prve rođakinje princa Harryja, kojima je Cressida i danas vrlo bliska prijateljica, još nije poznato. 

U samo dva mjeseca od dolaska u Kensingtonsku palaču, 36-godišnja Amerikanka pokazala je kako s njom nema šale i da se neće pokoravati svim strogim kraljevskim protokolima i tradiciji, a zbog nje je i sama kraljica promijenila dosadašnja pravila.