PRVA UNUKA

Napokon lijepe vijesti za Bijelu kuću: Zaručila se najstarija kći Bidenovog sina Huntera

06.09.2021 u 09:47

Bionic
Reading

Naomi Biden, najstarija kći sina američkog predsjednika Huntera Bidena, zaručila se s dečkom Peterom Nealom

Veliku vijest 27-godišnja unuka američkog predsjednika objavila je u subotu na Instagramu, podijelivši selfie sa svojim zaručnikom uz natpis 'Zauvijek' i emotikon srca.

Neal, koji je navodno stažirao u predsjedničkoj kampanji Hillary Clinton i u Bijeloj kući tijekom administracije Baracka Obame, objavio je isti selfie na svom Instagram profilu.

Nasmiješeni par fotografirao se u prirodnom okruženju, a predsjednikova unuka pridržava ovratnik bijele jakne lijevom rukom, s koje sjaji dijamantni prsten.

Kao mjesto nastanka fotografije oboje su označili Jackson Hole u Wyomingu.

Par je zajedno najmanje tri godine.

Neal je 2019. godine putem društvenih mreža čestitao rođendan Naomi, napisavši uz niz fotografija: 'Sretan rođendan mom partneru u svemu @naomibiden koja je najsjajniji, najljepši i najbolji prijatelj. Ona je puna ljubavi, ljubaznija i pažljivija nego što svijet zaslužuje, i svi mi, a posebno ja, imamo sreće što smo s njom napravili još jedno putovanje oko sunca'.

Naomi je jedno od sedmero unučadi predsjednika Bidena. Hunter s bivšom suprugom Kathleen Biden ima tri kćeri - Naomi, Finnegan i Maisy. Dijete je dobio i 2018. godine s Lunden Alexis Roberts iz Arkansasa, a sa sadašnjom suprugom Melissom Cohen ima jednogodišnje dijete. Od pokojnog sina Beaua i njegove supruge Hallie, predsjednik Biden ima dvoje unučadi - Natalie i Roberta.