STEPHANIE JE BAKA

Napokon lijepe vijesti s monegaškog dvora: Princ Albert otkrio da je stigla prinova

06.04.2023 u 11:06

Bionic
Reading

Princeza Stephanie od Monaka postala je baka, njezin sin Louis Ducruet i snaha Marie, dobili su djevojčicu, a sa svime se pohvalio i Louisov ujak, princ Albert od Monaca, koji nije krio sreću

Tijekom dodjele diploma na ceremoniji monegaškog Crvenog križa, princ Albert od Monaka s auditorijem je podijelio sretne vijesti - njegova sestra, princeza Stephanie, postala je baka, a njegov nećak, Louis Ducruet, prvi puta otac.

'Moj nećak Louis Ducruet i njegova supruga Marie uživaju u sreći što su postali roditelji malene djevojčice', rekao je princ Albert.

  • +2
Princeza Stephanie od Monaka, Louis Ducruet Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia

Ime malene djevojčice, koja je rođena 4. travnja u Monacu, još nije poznato, kao ni drugi detalji o novorođenčetu i ponosnim roditeljima. Marie i Louis Ducruet vjenčai su se 2019., a vijest da čekaju prinovu, simpatičnom su objavom na Instagramu, u kojoj je sudjelovao i njihov četveronožni ljubimac, otkrili u studenom prošle godine.

Ljubav ovo dvoje 30-godišnjaka počela je još na fakultetu Western Carolina University u Sjevernoj Karolini, gdje su oboje diplomirali poslovni marketing.

Inače unuk princeze Grace i princa Rainiera, Louis Ducruet, radi kao savjetnik za međunarodne projekte u engleskom klubu Nottingham Forest, dok je Marie zaposlena u jednom monegaškom hotelu kao izvršna direktorica. Njihovo prvo dijete svojim je rođenjem zasjela na 16. mjesto u liniji za nasljeđivanje monegaškog trona.