'STRANGER THINGS'

Nakon tri godine: Konačno znamo kad ćemo moći gledati četvrtu sezonu serije koja je stekla kultni status

18.02.2022 u 18:20

Bionic
Reading

Netlixov veliki hit, serija 'Stranger Things' koja je opčinila fanove diljem svijeta, na ekrane se vraća ovoga proljeća i to nakon tri godine stanke

Nova, četvrta sezona serije, bit će podijeljena u dva dijela: prvi dio počinje 27. svibnja, a drugi 1. srpnja.

Ovu vijest koju su s oduševljenjem dočekali obožavatelji ove serije, na društvenim su mrežama podijelili tvorci serije, Matt i Ross Duffer i to putem otvorenog pisma fanovima.

Kako je ranije najavljeno, peta sezona bit će i posljednja, a nadolazeća četvrta sezona označit će 'početak kraja' jedne važne ere.

  • +9
Stranger Things Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia
Stranger things, 4. sezona Izvor: Društvene mreže / Autor: Netflix

Ovogodišnja sezona bit će najveća i najduža sezona u dosadašnjoj povijesti serije, što je jedan od razloga zbog čega su je tvorci odlučili podijeliti na pola. Zasad nije poznato niti koliko će biti duge epizode.

Četvrta sezona Emmyjem ovjenčane serije o simpatičnoj družini iz Hawkinsa, koja je premijerno prikazana 2016. godine, bit će najuzbudljivija sezona do sada, poručili su iz Netflixa.

Inače, radnja prati radnja prati trojicu prijatelja (Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo i Caleb McLaughlin) koji kreću u avanturu nakon što njihov kolega Will (Noah Schnapp) nestane pod čudnim okolnostima. Osim trijumfalnog povratka nekad jedne od najzaposlenijih glumica u 90-ima, Winone Ryder, impresivnu ulogu je ostvarila nova glumačka senzacija, mlada Britanka Millie Bobby Brown u ulozi misteriozne djevojke Eleven koja posjeduje paranormalne moći.