NE KRIJE SREĆU

Nakon Tončija, oglasila se i Vjekoslava Huljić, evo što je rekla o Haninoj trudnoći i tome što će postati baka

01.02.2022 u 19:57

Bionic
Reading

Sinoćnja dodjela glazbene nagrade Cesarica u prvi je plan ponovno stavila budućeg djeda i baku, Tončija i Vjekoslavu Huljić. I dok je poznati glazbenik već rekao sve što ima na temu kćerine trudnoće, sada je o svemu progovorila i njegova supruga

Iako je njezin suprug, Tonči Huljić, taj koji je uvijek u prvom planu, interes medija za Vjekoslavom Huljić ne jenjava. Književnica i pjesnikinja ukrala je sinoć svu pozornost na dodjeli glazbenih nagrada Cesarica, iako je njezin suprug sjajio u zlatnom sakou.

Odlučivši se za kombinaciju s kojom ne može pogriješiti - crnu haljinu, koja je istaknula njezinu vitku figuru - Vjekoslava Huljić spremno je pozirala okupljenim fotografima, a onda je, iako na to ne pristaje često, stala pred kamere RTL-a i raspričala se o mnogim stvarima.

Sa suprugom je počela stvarati prije trideset godina. Isprva je to bilo za grupu Magazin, a danas potpisuje više od 600 pjesama za razne glazbenike, a uz to je napisala i nekoliko knjiga za djecu. O uspjehu kojeg je postigla, rekla je:

'Želim da ovo još potraje. Da svi budemo zdravi, da možemo i dalje raditi. Najveća je sreća u tome radu, kada se namučiš i kada nekada ne ide baš glatko. Kada staviš točku na posljednju rečenicu, na posljednji stih i onda pustiš pjesmu u svijet. Dogodi se da joj publika otvori svoje srce. Nekad nema baš toliko uspjeha, ali mi se trudimo sa svakom pjesmom jer svaka pjesma je nova borba. Uvijek se trudimo da damo najbolje od sebe.'

  • +3
Tonči i Vjekoslava Huljić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Ipak, kaže kako ne može uvijek sto posto znati unaprijed hoće li neka pjesma biti hit ili ne, no, smatra da ipak ima 'bolji nos' od supruga za to. 

A onda su se dotakli njezinog mladolikog izgleda, pa je Vjekoslava Huljić s gledateljima podijelila tajnu svega: 'Tajna je u tome što znam gledati život s prave strane, ne tražim nešto nemoguće, puno lijepih stvari pronađem u danu. Uvijek nastojim pronaći nešto dobro i nešto lijepo. Kada dan nije baš najbolji, uvijek se trudim izvući ono nešto dobro iz njega. Inače, moja obitelj naravno, moji prijatelji, to me drži, drži me ljubav.'

Ono što je sve najviše zanimalo njezina je uskoro nova uloga, ona bake, budući da je njezina kći Hana Huljić trudna s dugogodišnjim obiteljskim prijateljem i glazbenikom Petrom Grašom.

'To je nešto predivno. Još moram malo doći k sebi. To je kada vam život ostavlja zamotane darove s mašnama i svako malo pronađete paket, otvorite ga i pronađete takvo nekakvo iznenađenje. Ovo je bilo najljepše iznenađenje', rekla je Vjekoslava Huljić.