rođendan Snježane Schillinger

Nakon svečanosti u Westinu, Kolinda Grabar-Kitarović odjurila na zabavu poznate poduzetnice

21.12.2023 u 23:35

Bionic
Reading

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović jučer je sudjelovala na svečanosti dodjela nagrada mladim sportašima u Westinu, a tamo je ukrala pozornost u efektnoj haljini omiljene nijanse. Večer je nastavila u zagrebačkom restoranu na rođendanskoj zabavi prijateljice Snježane Schillinger

Iako se o privatnom životu bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović znaju tek neke osnovne stvari, poznato je da je bliska prijateljica sa Snježanom Schillinger. Poznata poduzetnica s austrijskom adresom 52. rođendan proslavila je u zagrebačkom restoranu YEZI, a proslavu nije propustila ni Grabar-Kitarović.

Nakon što je Marinu Čiliću dodijelila nagradu Hrvatskog olimpijskog odbora, Kolinda se u posebnoj plavoj kreaciji uputila proslaviti rođendan prijateljice.

Fotografiju s Kolindom, kao i drugim uzvanicima među kojima su bili Neven Ciganović, Antea Kodžoman i mnogi drugi, Schillinger je podijelila na Instagramu otkrivši svoje rođendanske želje.

'Što sam zaželjela?! Da smo svi ovako veseli, zdravi, sretni, sljedeće godine!', napisala je u opisu fotografije.

Inače, Snježana je vlasnica modnog brenda Duchess čije je komade bivša predsjednica rado nosila za svoje javne nastupe.

Najpoznatija je ona koju je nosila u rujnu 2018. godine u New Yorku na 73. zasjedanju Opće skupštine Ujedinjenih naroda, gdje se susrela i s Donaldom i Melanijom Trump. Elegantna tamnoplava haljina na preklop sa zlatnim obrubom ostaje u povijesti kao predsjednički outfit koji će se još dugo pamtiti...

Podršku Snježani i njezinom modnom brendu prije nešto više od mjesec dana pružio je i Jakov Kitarović dolaskom na modnu reviju.

STIGAO BEZ KOLINDE

Modna revija koju dobro raspoloženi Jakov Kitarović nije propustio ni ove godine

Pogledaj galeriju