FASHION GURU

Kolindino ulaganje u izgled i stil je urodilo plodom - izgleda bolje no ikada, ali čemu ovaj plašt

  • 21.12.2023 u 12:17

  • Bionic
    Reading

    Bivša predsjednica pojavila se na završnoj godišnjoj svečanosti Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), a privukla je sve poglede u haljini u svojoj omiljenoj boji - kraljevski plavoj, kod nas poznatoj pod nazivom 'Kolinda plava'

    Da kraljica svih Hrvata nije došla u svojoj omiljenoj boji, ne bih je prepoznao. Bivša predsjednica nastavila je ulagati u svoj izgled i stil i to je urodilo plodom, jer izgleda bolje no ikada.

    Naša predsjednica uvijek me podsjeti na jednu od mojih omiljenih humorističnih serija - 'Veep'. Kao i Selina Mayer (glumi je Julia Louis-Dreyfus), Kolinda je, čini se, najavila moguću kandidaturu svojom omiljenom bojom, poznatijom kao 'Kolinda plava'.

    • +4
    Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

    Jest da je ta boja svima u jednom trenutku dojadila i takve haljine nisu se prodavale, no ona vjeruje u nju i to je najbitnije.

    Odlučila se ovaj put na potpuno zatvorenu haljinu s plaštem preko gornjeg dijela. Ne znam zašto je to uopće imala zato što izgleda kao da je ostalo viška materijala pa su ga morali negdje staviti. Ali zašto baš na gornji dio, jer na tom dijelu kreacija izgleda malo neuredno.

    Haljina bi bolje izgledala bez toga. No našu kraljicu neće to spriječiti da i dalje nosi svoju omiljenu boju, a i ovakve haljine.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.