Ne krije sreću

Nakon svadbe za pamćenje Tihana Lazović i Branislav Trifunović otputovali su na medeni mjesec. Znamo i gdje su

13.09.2022 u 11:10

Bionic
Reading

Zadarska glumica i njezin suprug, srpski glumac Branislav Bane Trifunović vjenčali su se u Novom Sadu u kolovozu. Pratitelji su više dana nakog njihovog velikog slavlja imali priliku vidjeti kakva je to fešta bila, a sada im daju uvid u njihove trenutke koje provode u Parizu

Prije nekoliko dana Tihana Lazović je na Instagramu objavila fotografiju sebe i novopečenog supruga Branislava kako uživaju ispred Eiffelova tornja, a nakon toga uslijedio je niz drugih fotografija na kojima se može vidjeti kako uživaju u tamošnjim znamenitostima, parkovima, restoranima.

Pozirala je ispred i u muzeju Louvre, jedne od najvećih pariških turističkih atrakcija - Moulin Rougea, kafića i na živopisnim ulicama, a na kraju putovanja glumica je 'zahvalila' Gradu ljubavi na nezaboravnim trenucima koje su proveli ondje. 'Hvala vama jer ste Pariz podijelili s nama', piše joj očito oduševljena ekipa koja je prati na društvenoj mreži.

Podsjetimo, Tihana i njezin Bane izmijenili su bračne zavjete u Novom Sadu nakon tri godine veze. Upoznali su se u beogradskom kafiću, tijekom snimanja srpske serije 'Tajkun', u kojoj su oboje glumili, a prosidba je pala na proslavi Nove godine 2020., u jednom od njihovih najdražih restorana u Beogradu. Vjenčali su se na salašu, a na svadbi su se pojavila i brojna poznata lica. Goste su zabavljali Severina i bend Letu štuke.

  • +4
Tihana Lazović Izvor: Cropix / Autor: Pedja Milosavljevic / CROPIX