slavlje ljubavi

Domaća glumica i njezin 13 godina stariji beogradski kolega Branislav Trifunović danas će uploviti u bračnu luku

20.08.2022 u 16:23

Bionic
Reading

Tihana Lazović i srpski glumac Branislav Trifunović (brat Sergeja Trifunovića) ove subote izreći će sudbonosno 'da', a svoje prvo zajedničko pojavljivanje imali su na premijeri filma 'Ajvar' u prosincu 2019. godine. Od tada su nerazdvojni, a svoju ljubav su često pokazivali javno i na društvenim mrežama

Informaciju je potvrdila glumica. 'Da, udajem se', izjavila je Tihana Lazović za Story. Kako najavljuju, vjenčanje će se održati u Novom Sadu.

Zadarska glumica nikad nije iznosila detlje iz svog privatnog života, no sad je ogolila dušu te opisala kolika joj je njezin Bane podrška u poslu te čime ju je osvojio. Kazala je da je on njezino 'zdravlje' te da ju je osvojio humorom. Bila je uvjerena da nikada neće završiti u vezi s kolegom.

'Ali obično to tako biva. Svemir se dobro nasmije svim našim 'odlukama' i idejama', objasnila je glumica za Story. Trifunović je pak ranije otkrio kako njega i našu glumicu povezuje mnogo više osim strasti prema glumi. Oboje su, naime, veliki ljubitelji prirode i putovanja.

  • +4
Tihana Lazović Izvor: Cropix / Autor: Pedja Milosavljevic / CROPIX