omiljenA LICA HRT-a

Karmela Vukov Colić: Žeža nam je uvijek bila mama

04.04.2017 u 06:41

Bionic
Reading

Susret dviju televizijskih voditeljica, Karmele Vukov Colić i Željke Fattorini, uvijek je prigoda da se kolegice prisjete lijepih i nezaboravnih zajedničkih trenutaka na HRT-u, kako je bilo i nedavno, kad su se susrele u središtu grada. Upravo zbog ugodnog glasa, topline i pojave Karmelu često uspoređuju s doajenkom Žežom, kako su je od milja zvali gledatelji

'Baš ove godine, kad slavimo 25. obljetnicu emisije 'Dobro jutro Hrvatska', posebno se rado sjećamo svih kolega koji su prošli kroz emisiju. Žeža nam je uvijek bila mama - svima su itekako značile njezine topla riječ i podrška. Ona je član naše dobrojutarnje obitelji! Moja je generacija imala sreću stasati uz nju, Helgu, Kseniju Urličić, Jasminu Nikić, Vesnu Spinčić Prelog... I dan danas mi se čini, čak i nakon 30 godina provedenih na ekranu, da bih od njih još štošta mogla učiti i to bih činila s radošću', ispričala nam je Karmela.

Nedavni susret s jednom od legendarnih voditeljica, urednica i spikerica HRT-a Željkom Fattorini podijelila je na svom profilu na Facebooku. Karmelini prijatelji i fanovi bili su oduševljeni njihovom zajedničkom fotografijom pa nisu štedjeli riječi hvale.