STIGAO U INDIJU

Nakon skandala na Oscarima, Will Smith otputovao u zemlju u kojoj mu očito nitko ništa ne zamjera

23.04.2022 u 23:13

Bionic
Reading

Dobro raspoloženog Willa Smitha paparazzi su snimili na privatnom aerodromu u indijskom Mumbaiju, a ovo su ujedno i njegove prve fotografije od skandala na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, kada je zbog šale na račun supruge Jade Pinkett Smith, glumac udario komičara Chrisa Rocka

Prošlo je gotovo mjesec dana od dodjele Oscara koja će ostati upamćena po šamaru kojeg je Will Smith zadao komičaru Chrisu Rocku, kada se ovaj našalio na račun njegove supruge Jade Pinkett Smith.

Zvijezda filma 'Kralj Richards', za kojeg je u konačnici i osvojio Oscara u kategoriji najbolje muške uloge, zbog svog je sramotnog ponašanja osjetio mnogobrojne sankcije, a Akademija mu je, između ostaloga, zabranila da idućih deset godina dolazi na dodjelu Oscara.

Od same dodjele, Will Smith se povukao iz javnosti, stoga su svi bili iznenađeni kada su se danas pojavile njegove paparazzo fotografije nastale ni manje ni više nego u Indiji. Dobro raspoloženi Will Smith snimljen je na privatnom aerodromu u Mumbaiju, gdje se za uspomenu i fotografirao s obožavateljima.

  • +7
Will Smith, Chris Rock Izvor: Profimedia / Autor: GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia

Koji je razlog njegovog odlaska u Indiji, barem za sada nije poznato. Možda je, tko zna, prihvatio ulogu u Bollywoodu, indijskoj verziji Hollywooda, gdje mu, čini se, nitko ne zamjera ništa.