NEMA BESPLATNO

Chris Rock jasno je dao do znanja - o šamaru ne želi pričati dok mu se za to dobro ne plati

11.04.2022 u 08:57

Bionic
Reading

Iako su cijene karata za nastup Chrisa Rocka nakon cijelog incidenta narasle, slavni komičar na istima o svemu ne želi pričati i to iz njemu sasvim opravdanog razloga

Njegova turneja komičarskih nastupa se nastavlja, no gledatelji koji su bili spremni platiti i višu cijenu da uživo vide i čuju i Chrisa Rocka, i dalje ostaju zakinuti za njegovu stranu priče s ovogodišnje dodjele Oscara.

'Osjećam se sasvim dobro, imam nastupe i neću pričati o tome što se dogodilo dok mi za to ne plate', rekao je 57-godišnji komičar Chris Rock gledatelji tijekom svog nastupa u Palm Springu.

Podsjetimo, šala Chrisa Rocka na račun obrijane glave glumice Jade Pinkett Smith, nikako nije sjela njezinom suprugu, glumcu Willu Smithu, koji se nakon što je vidio ozbiljno lice svoje supruge popeo na pozornicu i ošamario komičara u izravnom prijenosu 94. dodjele Oscara.

  • +7
Will Smith, Chris Rock Izvor: Profimedia / Autor: GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia

Zbog svega je Will Smith sam napustio Američku filmsku akademiju, a oni su mu pak uzvratili time da su mu zabranili da se idućih deset godina pojavljuje na dodjeli Oscara. Osvojeni zlatni kipić nisu mu dirali, no zato je Smith ostao bez mnogih unosnih ugovora i novih filmskih projekata, budući da se nitko ne želi povezivati s incidentnim glumcem.