svi mu čestitaju

Nakon sedam godina veze omiljeni plesni mentor zaprosio svoju dragu

03.01.2024 u 10:37

Bionic
Reading

Marku Mrkiću, kojeg su gledatelji upoznali i zavoljeli kroz mentorstvo u showu 'Ples sa zvijezdama', 2024. godina je počela u pozitivnom ozračju. Na društvenim je mrežama objavio lijepe vijesti o zarukama s dugogodišnjom djevojkom Anteom Franjić

Radosnu vijest o zarukama Marko Mrkić najprije je priopćio svojoj baki. 'Nitko nije bio spreman kao baka kvaka za ovo. Sretna vam nova godina, nama je krenula prekrasno!', napisao je u opisu videa.

'Došli smo ti reći da smo se mi zaručili jučer', rekao je baki u njezinu domu. 'Ma hajde! Baš mi je drago da ste se zaručili', bila je uzbuđena baka, a potom im je rekla da ima poklone za svog unuka i njegovu voljenu emotivnu i poslovnu partnericu.

Plesač je u pričama na Instagramu pokazao i kako su reagirale njegova i Anteina mama. Inače, Antea Franić koja je u Zagreb stigla iz Koprivnice, godinu je mlađa od Marka. Poznato je da su se upoznali ispred zagrebačkog bara te da su, kad su tek prohodali, živjeli s još troje cimera. Ranije su otkrili da 'ne kuhaju pretjerano često, nego naručuju hranu, jer vole otkrivati nove restorane'.