MALO DRUGAČIJE LJETO

Istra je novi magnet za naše poznate dame: Pogledajte tko sve trenutno uživa u njoj

07.07.2020 u 06:51

Bionic
Reading

Izgleda da je ove godine Istra prava hit destinacija među našim poznatim damama. Nema tko svoj ovogodišnji odmor nije odlučio provesti u jednom od tamošnjih luksuznih resorta ili pak nekoj od tradicionalnih kamenih kuća koje odišu mediteranskim šarmom

Budući da su ove godine ljeto i planiranje godišnjih odmora nešto drugačiji, brojni poznati poželjeli su se ekskluzivne lokacije na Jadranu koja će im u isto vrijeme pružiti, mir, užitak, ali i dobru gastronomsku ponudu. Izgleda da zbog ove koronasituacije, koja traje već nekoliko mjeseci, brojne domaće glazbenice, influencerice, voditeljice i glumice izbjegavaju lokacije na Jadranu s velikim klubovima i okupljalištima.

Svojim je šarmom Istra, točnije Rovinj, oduševila našu pjevačicu Maju Šuput.

Zaposlena Maja od brojnih je obveza nedavno pobjegla na kratki, ali slatki odmor sa suprugom. Upravo Istra pružila joj je sve traženo, a istovremeno osigurala brz povratak u metropolu na nove zadatke koji su je čekali. Ona i njezin suprug Nenad teže šarmantnim mjestima s dobrom gastronomskom ponudom, a izgleda da im je Rovinj pružio sve od navedenog.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🔥

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Gastro ljubitelji je i obitelj Gojić Mikić, a sa svoje tri djevojčice stigli su Mikić i Ljupka u kamenu kuću nedaleko od Rovinja. Tijekom dana slavni roditelji uživaju u morskim radostima sa svojom dječicom koja su jedva dočekala praznike, a večeri su rezervirane za ugodne šetnje Rovinjem i isprobavanje lokalnih specijaliteta.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

❤️

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@joliepetitebyljupkagojic 💙

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Sa svojom je obitelji u vrlo sličnom aranžmanu blogerica Lana Klingor Mihić. Ona i suprug s tri kćeri su u unajmljenoj vili s bazenom koja im pruža mir.

Glumica Ornela Vištica pak uživa na famoznim Brijunima, a koji su je oduševili na prvu. Prekrasna netaknuta priroda, životinje, uređeni parkovi i botanika ostavili su Ornelu, koja se inače odmara u Dalmaciji, bez teksta.

Protekli vikend u Istri se odmarala naša travel blogerica i nekadašnja glumica Sonja Kovač. Zgodna plavuša odabrala je nešto luksuzniji smještaj te se časti u hotelu u Savudriji. U romantičnim večerama uz zalazak sunca Sonja uživa u društvu dugogodišnjeg partnera Gorana.

Nešto bliže metropoli, u primorskom mjestašcu Selce, vikend je sa suprugom provela naša nekadašnja misica Antonija Bračulj. Upravo blizina životopisne vikend destinacije s našom metropolom oduševila je zgodnu brinetu koja je provela ugodno vrijeme sa svojim voljenim.

Jugu i Dalmaciji ostala je pak vjerna Anita Dujić, a osim rodnog Trogira nije zaobišla posjetiti Dubrovnik. Zgodna Anita sa suprugom, Škotom Duncanom Broadfootom uživa u ljepotama Starog grada prije nego on otputuje poslovno na Maltu, na kojoj ga čeka snimanje novog filmskog projekta.