FIFA-inA NAGRADA

Tri tjedna nakon rođenja kćerkice Sofije, Vanja i Luka Modrić zajedno na crvenom tepihu

24.10.2017 u 10:27

Bionic
Reading

Na sinoćnjoj dodjeli nagrada za najbolje nogometaše, u organizaciji FIFA-e, prvi put nakon što je 2. listopada rodila treće dijete u javnosti se pojavila i supruga kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića, Vanja

U Londonu su se sinoć okupile najveće face nogometnog svijeta, a razlog je bila dodjela nagrada Međunarodne nogometne federacije, FIFA-e, na kojoj je proglašen i nogometaš godine.

Modric Family ❤ #lukamodric #vanjabosnic #vanjamodric #ivanmodric #ivanomodric #emamodric #modric #rm #realmadrid #realmadridcf #realmadridwags #wags #kids #family

Objavu dijeli ғᴏᴏᴛʙᴀʟʟᴇʀs ᴡᴀɢs ᴋɪᴅs ❤ (@footballers_wags_kids)

Budući da je naš reprezentativac i igrač Real Madrida Luka Modrić bio u utrci za prestižnu nagradu, i on je bio među uzvanicima, elegantan u tamnom odijelu.

Always with me...🙏🏻 They are mine The Best... ❤️❤️❤️

Objavu dijeli Luka Modric (@lukam10)

  • +7
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez na dodjeli FIFA-inih nagrada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako nije pozirao na crvenom tepihu, poput svojih kolega Cristiana Ronalda i Lionela Messija, Modrića su fotografi snimili pri ulasku u automobil.

  • +14
Vanja i Luka Modrić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iznenađenje za sve bio je dolazak njegove supruge Vanje Modrić koja je prije točno tri tjedna, 2. listopada, u Petrovoj bolnici u Zagrebu rodila njihovo treće dijete - kćerkicu Sofiju. Malena Sofia nije bila s roditeljima, ali zato jesu sin Ivano i kći Ema.

Baš kao i prošle godine, za dodjelu FIFA-inih nagrada Vanja je odabrala crnu haljinu, a kosu je ove godine odlučila zalizati u rep.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić treću je godinu zaredom izabran u najbolju momčad po izboru Međunarodnog nogometnog saveza, a osim njega, u najboljih 11 našla su se još trojica iz Real Madrida - Sergio Ramos, Toni Kroos i Cristiano Ronaldo.