DUŽA PAUZA

Nakon rođenja trećeg djeteta Kate Middleton odlučila je napraviti neke iznimke, a evo koje su to

25.04.2018 u 06:45

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea u ponedjeljak 23. travnja rodila je treće dijete, dječaka čije ime još uvijek nije poznato. Iako je s majčinstvom već dobro upoznata, jer će 2. svibnja princeza Charlotte napuniti tri godine, a dva i pol mjeseca kasnije princ George proslaviti peti rođendan, Kate Middleton ovoga puta odlučila je napraviti neke iznimke

Prošlog mjeseca, kada je i službeno otišla na porodiljni dopust, izvor blizak Kate Middleton otkrio je za britanske medije kako se vojvotkinja svojim službenim obvezama ovoga puta neće vratiti sve do jeseni, iako je nakon rođenja Georgea kod kuće bila tek šest tjedana, dok je s Charlotte ostala dok nije navršila dva mjeseca.

Kako su se složili stručnjaci o britanskoj kraljevskoj obitelji, Kate će moći uzeti predah jer je sada fokus prebačen na uskoro novopečene mladence, princa Harryja i Meghan Markle, čije će prvo službeno, i to prekooceansko, putovanje biti ono u listopadu, kada odlaze u Australiju.

  • +21
Kate Middleton i princ William Izvor: Pixsell / Autor: John Stillwell/Press Association/PIXSELL

No što će se sve promijeniti dolaskom novog princa u dom Kate Middleton i princa Williama? Barem trenutno, većinu obaveza oko Georgea i Charlotte preuzet će njihov otac, princ William, koji će biti zadužen da ih vodi u školu i vrtić. Do sada je svakog jutra, u privatnom Range Roveru, Kate Middleton vodila Georgea u školu koja je 6,5 kilometara udaljena od Kensingtonske palače.

Ipak, svi su uvjereni da će se Kate ubrzo priviknuti na činjenicu da se sada brine o troje djece te se vratiti u rutinu i započinjati jutra uz zajednički doručak dok u pozadini svira Capital Radio, baš onako kako je i princeza Diana radila kada su William i Harry bili djeca.

Želja Kate i Williama je i da Georgea i Charlotte što više angažiraju oko tek rođenog brata, ali i da, unatoč svemu, imaju svoju rutinu. Tako će ih svaku večer, baš kako je to bilo i do sada, prije spavanja kupati njihov otac, princ William. S druge strane, još uvijek bezimeni princ brzinski će se morati na sve prilagoditi. No za razliku od doba kada je William bio dijete i kada su njegovi roditelji imali desetke posluge, između ostalih frizera za princezu, batlera i ostale, sada je tek nekoliko zaposlenika oko njih.

  • +5
Prvo poziranje Kate Middleton i princa Williama s princezom Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: NN

Glavna i odgovorna je 47-godišnja dadilja Maria Borrallo, poznatija kao Santa, koja s obitelji živi otkako se rodio George. U Kensingtonskoj palači ima svoj privatni dio, u kojem se nalaze spavaća i dnevna soba, mala kuhinja i kupaonica. Rođena u Madridu, djecu često odvodi u Hyde Park, u Kensingtonske vrtove, u Bucklebury Farm Park, gdje se nalazi safari s jelenima, ali i u selo Berkshire, gdje žive roditelji Kate Middleton.

Osim nje, tu je domaćica Antonella Fresolone, koja je prije bila kraljičina spremačica te je u Buckinghamskoj palači provela 13 godina. Osim što se brine o domaćinstvu i čistoći, Antonella rado priprema jela s tjesteninom, koja je naučila kuhati u rodnoj Italiji. Bivši padobranac Tifare Alexander često je zadužen da ih vozi u njihovu automobilu.

  • +4
Prvo poziranje Kate Middleton i princa Williama s princem Georgeom Izvor: Profimedia / Autor: NN

'Riječ je o domu modernog bračnog para, prepunog fotografija djece, kao i pokojim umjetničkim djelom koje naprave i donesu iz škole. Iako su izrazito ljubazni, ipak se trude zadržati svoju privatnost, stoga su rijetki oni koji bivaju pozvani u njihov dom', otkrio je izvor blizak bračnom paru.

S dolaskom novog djeteta, soba za malog princa uređena je tematski u znaku popularnog zeca Petera Rabbita. Kako su već rekli, tijekom Kateine trudnoće, dodatnu dadilju nemaju namjeru angažirati, a izvor blizak vojvotkinji otkrio je kako je njezin plan što duže dojiti malenog.

  • +42
Kate Middleton i princ William