UVIJEK DOTJERANA

Evo kako su izgledali svi dosadašnji izlasci Kate Middleton iz bolnice

24.04.2018 u 09:41

Bionic
Reading

Izlazak iz bolnice vojvotkinje Kate Middleton i njezina novog nasljednika čekao se s nestrpljenjem, a posebno među Britancima koji će još danima slaviti dolazak još jednog princa na svijet. Prisjetili smo se kako su izgledali Kate Middleton i princ William pri odlasku kući sa svojim bebicama 2013. i 2015.

Cijeli svijet slavi i čestitke kraljevskoj obitelji pristižu sa svih strana. Kate Middleton u ponedjeljak 23. travnja rodila je treće dijete, dječaka kojem javnost još nije saznala ime.

Elegantna i dotjerana kao i prva dva puta, vojvotkinja je i sada pokazala da joj nema ravne, pa je bez ijednog znaka da je samo sedam sati ranije imala trudove i rađala, u naručju sa sinčićem izašla iz londonske bolnice St. Mary. Sa suprugom je pred mnoštvom okupljenih fotoreportera i novinara predstavila petog po redu nasljednika britanske krune. Za svoj izlazak iz bolnice Kate je, kao i u prva dva slučaja, odjenula haljinu britanske dizajnerice Jenny Packham.

  • +21
Kate Middleton i princ William Izvor: Pixsell / Autor: John Stillwell/Press Association/PIXSELL

Evo kako su izgledali njezini dosadašnji izlasci iz rodilišta

U već duboko ljeto 2013., točnije 22. srpnja, Kate Middleton na svijet je donijela prvo dijete, princa Georgea. Sinčić je svjetlo dana ugledao nakon gotovo deset sati trudova i cjelodnevnog iščekivanja. Budući da je prvog sina rodila u kasnijim satima i da joj je to bio prvi porod, Kate je prespavala u bolnici. Jutro nakon poroda u privatnom apartmanu ekskluzivnog rodilišta dobila je poseban frizerski tretman, a njezin je stajling već čekao pripremljen u garderobi.

  • +4
Prvo poziranje Kate Middleton i princa Williama s princem Georgeom Izvor: Profimedia / Autor: NN

Nakon što je sve bilo spremno mama, tata i beba izašli su pred pripadnike sedme sile i oduševili svijet. Predstavili su svoje prvo dijete i budućeg britanskog kralja. Kate je tog dana blistala u ljetnoj haljinici do koljena točkastog uzorka i svijetloplave boje dizajnerice Jenny Packham. Uz to je nosila cipele na punu petu od pluta. Iako joj se trudnički trbuščić još uvijek nazirao ispod garderobe, svi su se složili kako je tada 31-godišnja Kate izgledala senzacionalno.

Svoju je eleganciju vojvotkinja od Cambridgea pokazala i dvije godine kasnije, kada je iz iste bolnice izašla u naručju s princezom Charlotte.

Kćerkicu je rodila mnogo brže nego prvo dijete i to samo dva i pol sata nakon dolaska u bolnicu, da bi već deset sati poslije poroda bila u svome domu.

Među stanovništvom i tog je 2. svibnja vladala prava histerija jer je kraljevska obitelj nakon 25 godina dočekala rođenje princeze.

  • +5
Prvo poziranje Kate Middleton i princa Williama s princezom Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: NN

Već uobičajena procedura slijedila je i ovoga puta. U bolnicu je stigao kraljevski frizer, kao i stilist koji se brine za izgled omiljene vojvotkinje. Kate je i toga puta birala dizajnericu Jenny Packham, a odjenula je žutobijelu haljinu cvjetnog uzorka i A-kroja, uz koju je kombinirala klasične bež salonke.