BRITANSKI MEDIJI PIŠU

Mali rekorder: Nova kraljevska beba najteže je dijete u kraljevskoj obitelji do sad

23.04.2018 u 20:50

Bionic
Reading

Vojvotkinja Kate Middleton i princ William danas su obitelj proširili za još jednog člana. Najnoviji princ rodio se na dan Svetog Georgea, zaštitnika Engleske kojeg građani slave zbog njegove hrabrosti. Britanski mediji već su se raspisali o tome kako je treće dijete Kate i Williama preteklo starijeg brata Georgea i sestru Charlotte - po težini

Kraljevska obitelj, ali i milijuni fanova diljem svijeta slave lijep i sretan događaj. Svo troje djece kraljevskog para rođeno je u istoj privatnoj bolnici St. Mary u Paddingtonu, a uz Kate je i tijekom najnovijeg poroda bili ginekolozi Guy Thorpe-Beeston i Alan Farthing, koji su porodili i Georgea i Charlotte.

Prvo dijete Kate Middleton i princa Williama, Princ George rodio se 22. srpnja 2013. godine i imao je 3790 kilograma. Na porodu je bio prisutan i princ William što je prvi puta u povijesti kraljevske obitelji da je otac nazočio rođenju djeteta. Par je relativno brzo objavio ime sina u odnosu na prethodne kraljevske bebe. Primjerice, Williamovo ime je otkriveno tjedan dana nakon rođenja dok se na ime njegova oca Charlesa čekalo čak mjesec dana.

Izvor: Društvene mreže

Dvije godine kasnije, 2. svibnja 2015. britanska kraljevska obitelj postala je bogatija za još jednog člana, točnije, članicu. Naime, na svijet je stigla princeza Charlotte koja je težila 3700 kilograma.

Izvor: Društvene mreže

Novi princ koji još nema ime, rodio se u ponedjeljak ujutro, a kako su britanski mediji već izračunali, najteža je beba u kraljevskoj obitelji do sad, budući da teži 3800 grama.

  • +21
Kate Middleton i princ William Izvor: Pixsell / Autor: John Stillwell/Press Association/PIXSELL