NIŠTA OD VJENČANJA

Nakon raskida zaruka, Avril Lavigne snimljena u zagrljaju poznatog repera

22.02.2023 u 14:31

  • +5

Avril Lavigne i Mod Sun

Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon romantičnih zaruka i velikih planova, glazbeni par odlučio je krenuti razdvojenim putevima. Punkerica Avril Lavigne prekinula je zaruke s Mod Sunom, a fotografije zagrljaja s američkim reperom probudile su sumnju je li u prekid upletena treća osoba

U bajci koju je dosad živjela punk princeza izgleda da ipak nije sve tako ružičasto i bajkovito. Početak ljubavi Avril Lavigne i Mod Suna izgledao je doista bajkovito, a vrhunac romantike dogodio se kada je glazbenik iznenaditi pjevačicu u Gradu ljubavi romantičnim zarukama, no svaka bajka u nekom trenutku dođe do svog zapleta, a to se upravo dogodilo i ovom bivšem paru. Godinu dana nakon zaruka za pamćenje, odlučili su se razići.

Punk princeza i Mod Sun zajedno su od veljače 2021, a nakon godinu dana veze američki glazbenik bio je uvjeren da je Avril djevojka po njegovoj mjeri te ju je odlučio zaprositi u Parizu. Romantične zaruke iznenadile su pjevačicu, ali i njihove prijatelje koje su iznenadili zabavom u pariškom stilu po povratku u Ameriku.

Zaljubljeni pjevač počeo je pričati o velikim planovima s pjevačicom, a istaknuo je kako prvi put u životu osjeća ovoliku zaljubljenost te da mu je želja za očinstvom sve veća i veća. Rekao je kako se raduje i da je spreman postati otac, a jednog dana i djed.

Ipak, godinu dana od zaljubljenog Pariza odlučili su otkazati zaruke i krenuti različitim putevima.

Usprkos neslaganjima, nekoliko mjeseci pokušavali su raditi na odnosu, a svoju su vezu 'palili i gasili' nekoliko mjeseci da bi naposljetku shvatili kako im ipak nije bilo suđeno.

Vijest o njihovom prekidu objavljena je nakon što je Avril snimljena kako večera s Tygom i nekoliko prijatelja, a mnogi su se pitali je li riječ o novoj romansi u glazbenim krugovima. Američki reper i punk princeza navodno su jako bliski, no njihovi zagrljaji su samo prijateljski. Izvor blizak pjevačici tvrdi da je riječ isključivo o prijateljstvu te da između repera i punkerice nema ništa više od prijateljstva.

  • +10
Lookbook Alduk vjenčanica Izvor: Promo fotografije / Autor: Sanja Jagatić