VEĆ JE VIDE S OSCAROM

Nakon premijernog prikazivanja filma 'Bombshell' svi se raspisali o nevjerojatnoj glumi i glasu Charlize Theron

17.10.2019 u 18:09

Bionic
Reading

Charlize Theron utjelovila je u novom filmu redatelja Jaya Roacha voditeljicu Fox Newsa Megyn Kelly. Nakon premijernog prikazivanja filmski kritičari se ne mogu nadiviti čudesnoj izvedbi holivudske ljepotice koja je osim izgledom, Kelly savršeno odglumila i glasom, zbog čega prognoziraju da bi nakon 16 godina kući mogla ponovno odnijeti Oscara za glavnu glumicu

U filmu 'Bombshell', koji će se u kinima pojaviti prosincu, uz 44-godišnju glumicu gledat ćemo i Nicole Kidman u ulozi Gretchen Carlson te Margot Robbie koja utjelovljuje izmišljeni lik producentice kanala Kayle Pospisil.

Theron je Oscara za glavnu glumicu osvojila 2004. s filmom 'Čudovište', dvije godine kasnije nominirana je i za ulogu u filmu 'Sjeverna zemlja', a nakon premijerne projekcije 'Bombshella' u nedjelju kritičari su sigurni da će se ponovno naći u utrci kad u siječnju budu objavljene nominacije.

'Vau! @CharlizeAfrica kao Megan Kelly. Upravo je ušla u veliku utrku za Oscara', napisao je Marc Malkin, urednik Lifestyle rubrike časopisa Variety.

'Znali smo da je Charlize Theron skinula izgled Megyn Kelly u 'Bombshellu', ali pričekajte tek da čujete kakvu je poslasticu napravila od Megyninog glasa. Poput vraškog ASMR-a', tvitnuo je kritičar New York Timesa Kyle Buchanan, aludirajući na Autonomnu osjetilnu meridionalnu reakciju, fenomen zbog kojega ugodni zvuci pomažu ljudima u opuštanju, kojega se naziva i 'orgazmom mozga'.

Bombshell Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

I brojni drugi kritičari ne mogu se načuditi sličnosti filmske zvijezde i Kelly iz stvarnog života, a s njima se slaže i John Lithgow koji u filmu glumi Rogera Aislesa optuženog za seksualna zlostavljanja.

Jenelle Riley iz Varietyja pojadala se pratiocima na Twitteru da joj je tijekom razgovora s Charlize na pamet padalo samo jedno pitanje: 'Jesi li sigurna da si to ti u ovom filmu?'.

'To nije samo fizička transformacija, ona je potpuno skinula glas Megyn Kelly', napisala je Riley i otkrila kako Charlize zbog napinjanja glasnica tri tjedna kasnije nije mogla govoriti.

  • +2
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: N.N.