NE SKIDA OSMIJEH S LICA

Nakon prekida s Piqueom, Shakira snimljena u društvu zgodnog surfera na plaži u Barceloni

01.07.2022 u 10:25

Bionic
Reading

Nove fotografije pjevačice Shakire obišle su u trenu svijet, a na njima se vidi da je sretna i ispunjena. Shakira je uživala u društvu mlađahnog surfera na plaži u Barceloni

Prije nekoliko tjedana svijet je doznao da se razilaze nogometaš Gerard Pique i pjevačica Shakira nakon 11 dugih godina tijekom kojih su dobili dvojicu sinova. Nakon toga po medijima se nagađalo koji su pravi razlozi prekida, a najviše se spominjala Gerardova nevjera i afere s raznim seksi damama.

Par sve te navode nije želio komentirati te su odlučili dostojanstveno i u miru proći ovu obiteljsku krizu, ponajviše zbog svojih mališana. Da ne namjerava patiti pred očima javnosti, Kolumbijka je već nekoliko puta jasno dala do znanja.

S tada već bivšim partnerom snimljena je u Pragu, kada su došli podržati sina na nogometnoj utakmici. Nije skidala osmijeh s lica.

Identično se ponašala i na plaži u Barceloni, a kada su je snimili paparazzi fotografi u društvu mlađahnog, isklesanog surfera koji je pjevačici davao lekcije. Nakon nekog vremena u moru im se pridružio i osmogodišnji Sasha, sin Shakire i Piquea, koji se također okušao u daskanju valova.

Poznata 45-godišnjakinja jednostavno nije mogla sakriti sreću i veselje u društvu misterioznog muškarca.

  • +3
Shakira sa sinovima Izvor: Profimedia / Autor: Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia