TIPHAINE AUZIERE

Nakon pet godina diskrecije, kći Brigitte Macron spremna je za novo poglavlje života

11.05.2022 u 14:50

Bionic
Reading

Kći Brigitte Macron, Tiphaine Auziere sa suprugom i djecom bila je jedna od 400-tinjak uzvanika na svečanoj inauguraciji ponovno izabranog francuskog predsjednika, a snimljene fotografije govore kako Emmanuel Macron na svoju pokćerku može uvijek računati

U subotu, 7. svibnja u Elizejskoj palači održano je i svečano primanje povodom inauguracije Emmanuela Macrona, koji je svoj predsjednički mandat produžio na novih pet godina. Više od 400 uzvanika pozvano je u Elizejsku palaču, a među njima bila je i kći Macronove supruge Brigitte iz prvog braka, Tiphaine Auziere.

Ona je, dobro raspoložena, stigla u pratnji supruga Antoinea Choteaua i njihovo dvoje djece, Elise i Aurele. Najmlađa od troje djece Brigitte Macron nije prošla nezamijećeno, a čim je stigla, objektivi fotoaparata najprestižnijih svjetskih medija okrenuli su se prema elegantno odjevenoj pokćerki francuskog predsjednika.

Da je od majke naslijedila smisao za modu, Tiphanie je pokazala i u ovoj prigodi, pojavivši se u neobičnom crno-bijelom gingham topu uz koji je iskombinirala crne hlače koje se šire prema dnu, a ispod kojih je provirivao i par crnih salonki, čime je dodatno izdužila svoju vitku figuru.

  • +5
Tiphaine Auziere Izvor: Profimedia / Autor: Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

Iako su prvih pet godina mandata djeca i unuci Brigitte Macron odlučili biti diskretni i ne pojavljivati se pretjerano na političkim okupljanjima i sličnim prigodama, čini se da se situacija sada promijenila.

A upravo njoj se Emmanuel Macron najviše razveselio tijekom pozdravljanja s uzvanicima, pa se s pokćerkom srdačno izgrlio i raspričao, a jednako oduševljenje nije krila ni sama Tiphaine. 'Bili smo iznimno dirnuti i ponosni što smo ponovno ovdje s predsjednikom koji je bio na odlasku, no i dalje je tu, i to idućih pet godina s novim ciljevima', izjavila je za francusku televiziju i dodala:

'Sretni smo što smo uvijek svi zajedno, jedni uz druge, u dobrim, ali i lošim trenucima. Najvažnije je da smo zajedno. Daleko od očiju javnosti, mi smo uvijek bili normalna obitelj i upravo nam je obitelj uvijek bila najvažnija.'