NAKON 28 GODINA

Ekipa serije 'Beverly Hills' ponovo je na okupu, a evo kako izgledaju danas

22.12.2018 u 17:31

Bionic
Reading

Sve se glasnije šuška kako televizijski studio CBS planira remake jedne od najpoznatijih tinejdžerskih serija svih vremena 'Beverly Hills, 90210' . Tome u prilog idu i najnovije fotografije zajedničkog druženja dijela ekipe

Glumice i glumci Jennie Garth, Tori Spelling, Jason Priestley, Ian Ziering, Brian Austin Green i Gabrielle Carteris navodno su već pristali na snimanje novog serijala o ekipici s Beverly Hillsa.

  • +8
Ekipa Beverly Hillsa ponovo na okupu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tori Spelling još je u proljeće ove godine dala naslutiti da se nešto kuha kad je objavila na Instagramu fotografiju s prijateljicom i kolegicom iz serije Jennie Garth. Napisala je uz fotografiju 'ponovo na poslu' i dodala hashtagove #90210vibes i #donnaandkellyforver.

Nedavno je dodala i kako uživa što ponovno radi sa svojom dobrom prijateljicom.

Originalna serija koju je producirao Aaron Spelling bila je jedna od najgledanijih u to vrijeme, a prikazivala se od 1990. do 2000. Osim već spomenutih glumaca glavne uloge imali su Shannen Doherty i Luke Perry, a zanimljivo je da nitko od originalne postave nije ostvario značajniji uspjeh u karijeri nakon 'Beverly Hillsa'.

OMILJENA TV-SERIJA

Još ih pamtimo: Evo kako izgledaju i što danas rade zvijezde 'Beverly Hillsa'

Pogledaj galeriju

TV kuća CW s novom je glumačkom postavom prije deset godina napravila remake serije, a potrajala je pet sezona tijekom kojih se u pojedinim epizodama pojavilo i nekoliko glumaca iz originalne postave poput Garth, Doherty i Tori Spelling.