Izabela Kovačić

Nakon medenog mjeseca, gospođa Kovačić nastavila morsku turneju

11.07.2017 u 12:53

Bionic
Reading

Polovicom lipnja, svoju su dugogodišnju vezu ozakonili hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Real Madrida, Mateo Kovačić i njegova odabranica Izabela Andrijanić. Samo nekoliko dana nakon vjenčanja, sa svojim su se prijateljima uputili na luksuznu jahtu, s kojom su plovili Jadranom, a odmor novopečene gospođe Kovačić i dalje traje, i to u društvu sestre Ivane i prijateljice Ivone

Samo komplimente primile su ispod objavljene fotografije na Instagram profilu, supruga nogometaša Matea Kovačića, Izabela, njezina sestra Ivana i prijateljica Ivona.

#summershades 🌞

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

Tri plavuše, nakon medenog mjeseca novopečenih supružnika Kovačić, nastavile su uživati na Jadranu, a za svaku fotografiju, kao i obično, modno su usklađene i namještene.

#rocketlover

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

Izabela i Mateo Kovačić ozakonili su svoju dugogodišnju vezu polovicom lipnja, nakon čega su s kumovima i najbližim prijateljima luksuznom jahtom plovili po Jadranu.

  • +26
Vjenčanje Matea Kovačića i Izabel Andrijanić u crkvi sv. Antuna Padovanskog Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Punih sedam dana uživali su u ljepotama hrvatskih otoka, a svoje su dogodovštine objavljivali po svojim profilima na društvenim mrežama.

Sneak preview for the SAMO JAKO crew!!! A jos kada bude sve gotovo...lets rock Novela😜😜

Objavu dijeli Andres Marinovic (@andresmarinovic)