BEZ ZADRŠKE

Nakon još jednih neuspjelih zaruka, Kylie Minogue poručila: 'Brak nije za mene'

03.04.2018 u 10:23

Bionic
Reading

Još jedna propala veza, još jedne prekinute zaruke i australska 'džepna Venera' ponovno je sama. U iskrenom intervjuu, uoči svog 50. rođendana, Kylie Minogue progovorila je o oporavku od ljubavnog brodoloma, ali i priznala da nikada nije maštala o svom vjenčanju

Otkako je prošle godine prekinula zaruke s Joshuom Sasseom, australska pop pjevačica Kylie Minogue sretna je i sama, no, to ne znači da joj je sve to bilo lako. 49-godišnja pjevačica o svemu je progovorila za najnoviji broj magazina Red.

'Trebala sam krenuti ispočetka i puno raditi na sebi, i fizički i mentalno. No, na kraju mi je sve to pomoglo da naučim puno toga o samoj sebi. Ponekad je dovoljan samo jedan mali korak izvan zone komfora ili malo drame, da bi se shvatio što je važno. Sada, kada sam ponovno sama, postavljam si pitanje: 'Što stvarno želiš? Kako si došla ovdje? Kako se osjećaš i kako misliš krenuti dalje?' Dosta mi je drama u mom životu', priznala je iskreno Kylie Minogue.

  • +24
Kylie Minogue Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zvijezda, koja će idućeg mjeseca i službeno zakoračiti u šesto desetljeće, budući da će napuniti 50. godina, još uvijek izgleda senzacionalno i sasvim opravdava svoj nadimak 'džepne Venere', kako je već mnogi godinama nazivaju.

U samom intervjuu, Kylie je priznala kako se nema namjere u bližoj budućnosti 'skrasiti': 'Nikada nisam sebe vidjela kao udanu ženu. Biti zaručena bilo mi je sasvim dovoljno, jer niti kao djevojčica, a ni kasnije, nisam imala viziju svog vjenčanja. To je nešto što nisam nikada trebala ili željela', rekla je Kylie te nastavila:

'Moji roditelji nisu me odgajali tako da cilj svake žene mora biti da se uda. I dok sam prije mislila kako bi možda to i trebala napraviti, da se to od mene očekuje, na kraju sam ipak odustala. Mislim da brak nije za mene.'