predviđa joj uspjeh

I Severina daje podršku Albini nakon nastupa na Eurosongu: 'Ona je sinoć pobijedila, to dite je rođeno za pozornicu!‘

19.05.2021 u 16:36

Bionic
Reading

Usprkos dobrim prognozama i predviđanjima o uspjehu, Albina Grčić ipak se nije uspjela plasirati u finale ovogodišnjeg Eurosonga. Nakon objave finalista društvene mreže su se užarile, a komentari i riječi podrške mladoj pjevačici ne jenjavaju ni dan kasnije, a na Albinin nastup osvrnula se i Severina

Mnogi se slažu kako je hrvatska predstavnica Albina Grčić neopravdano ostala u polufinalu ovogodišnjeg Eurosonga. Njezin sinoćnji nastup u Rotterdamu mnoge je oduševio, pozitivni komentar i poruke podrške stizali su sa svih strana, mnogi su bili uvjereni kako mlada Splićanka s pjesmom 'Tick-Tock' sigurno ulazi u finale, a tome u prilog išle su i jako dobre prognoze i predviđanja liste finalista. Međutim, uslijedio je hladan tuš - Hrvatska je treći put zaredom ostala bez finala.

Takav rezultat pokrenuo je pravu buru u medijima i na društvenim mrežama, a mnogi tvrde kako je 'Hrvatska ovaj put pokradena na Eurosongu'. Mladu pjevačicu iz Splita zasule su brojne poruke podrške i pozitivnih komentara, a njezin nastup i plasman komentirala je i Severina.

  • +2
Albina polufinale Eurosonga Izvor: EPA / Autor: ROBIN VAN LONKHUIJSEN

'Albina je moja ljubimica i ona je sinoć pobijedila. Njezin šarm, osmijeh, ljepota, želja i sreća na licu je pobijedila. Sve ostalo je nebitno... Malo li je s 22 godine doći na Eurosong? To je samo prva stepenica na njezinom, predviđam, sjajnom putu u svijetu glazbe. To dite je rođeno za pozornicu. Jedva je čekam vidjeti i izgrliti, jer je uživo još slađa,' izjavila je Severina za Slobodnu Dalmaciju.

Podsjetimo, i sama Severina ima iskustvo nastupa na Eurosongu. Naime, 2006. godine predstavljala je Hrvatsku pjesmom 'Moja štikla' te zauzela 13. mjesto.

  • +11
Eurosong 2021 Izvor: EPA / Autor: ROBIN VAN LONKHUIJSEN